Hjem > Vil du udvikle din forretning?

Vil du udvikle din forretning?

Her kan du læse om Etf's tilbud til dig som privat praktiserende, hvis du vil have professionel sparring til at videreudvikle din forretning.

CONNECT Danmark

Etf samarbejder med CONNECT Danmark med henblik på at give medlemmer af Etf mulighed for at få professionel sparring på deres eksisterende forretning eller forrretningsidé.

Ergoterapeutforeningen og CONNECT Danmark afholder torsdag den 15. juni 2017 for fjerde gang et fælles pitch-træningsarrangement, hvor du som ergoterapeut med egen virksomhed eller drøm om at starte egen virksomhed, kan få sparring på din forretningsidé.

At pitche er at kunne ”sælge” sin forretningsidé, projekt, koncept eller produkt overfor forskellige målgrupper på en klar og tydelig måde – og på kort tid.

En god pitch er afgørende for, om man kommer i yderligere dialog med målgruppen, og kan være nøglen til at ”få foden indenfor døren” hos potentielle kunder m.fl.

Træning i at pitche en forretningsidé

Du skal komme med en skarp præsentation af din virksomhed eller din forretningsidé. Præsentationen skal vare maksimalt fem minutter og være målrettet dem, man ønsker at adressere.

Du skal pitche din virksomhed eller forretningsidé for et panel af mentorer som CONNECT Danmark sammensætter. Panelet består af 4-6 dygtige forretningsfolk fra CONNECT Danmarks medlemskreds, som er vant til at vurdere forretnings- og vækstpotentialer.

Du skal pitche din virksomhed eller forretningsidé to gange på dagen. Der vil være en første og anden runde, og du har mulighed for at justere din pitch mellem de to runder.

Panelet vil vurdere præsentationerne og give anbefalinger til forbedring af pitchen. Du vil også få feedback på din virksomhed eller forretningsidé. I mellem de to runder vil mentorerne fra panelet være til stede for at hjælpe dig med at styrke din pitch.

Sidst opdateret
28.04.2017