Hjem > Tillidsrepræsentant

Tillidsrepræsentant

På TR-siden finder du forskellige guides om TR's rolle og opgaver. Siden er også til dig, som er ny TR. Der er blandt andet guides om TR-valg, hvad Etf kan tilbyde af kompetenceudvikling og meget mere relevant indhold til dig som TR.

Seneste nyheder

23. juni 2022
Forhandlingsfællesskabet (FF) og Kommunernes Landsforening (KL) har en fælles målsætning om at fastholde seniorer på det kommunale arbejdsmarked ved at understøtte et langt og godt arbejdsliv for medarbejderne. Derfor har parterne lanceret Seniorpartnerskabet, som I også i din kommune kan blive en del af, hvis kommunen arbejder aktivt med seniorområdet i MED, og man melder sig aktivt til inden 1. september.
20. juni 2022
SPARK har netop forlænget tidsfristen for deltagelse til den 17. august 2022. Hvis I har udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres, så har I, som kommunal arbejdsplads, nu mulighed for at deltage i et netværk med andre kommunale arbejdspladser om netop det tema. Netværket vil drevet og faciliteret af SPARK, hvor I får mulighed for at dele erfaringer og viden om, hvordan I bedst kan håndtere udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres.
5. april 2022
Som ergoterapeut ansat i det offentlige, er du godt bekendt med databeskyttelsesreglerne i forhold til dine opgaver med borgere/patienter m.fl. Når du behandler personoplysninger som led i dit hverv som TR, gælder samme principper for håndtering af personoplysninger.

Dokumenter

Få information om hvilke løn- og overenskomstregler der gælder for dig. Fra OK 2015-2018.
Opgavedeling mellem TR og konsulenter i Etf i forhold til rådgivning og forhandling.
Som TR skal du kende relevante vedtægter.
Inspiration til en dialog mellem TR og kolleger om indbyrdes forventninger.
Inspiration til en dialog mellem TR og leder om indbyrdes forventninger til samarbejdet.
Se Ligelønspjecen, 2009, fra Sundhedskartellet.