Hjem > Tillidsrepræsentant

Tillidsrepræsentant

På TR-siden finder du forskellige guides om TR's rolle og opgaver. Siden er også til dig, som er ny TR. Der er blandt andet guides om TR-valg, hvad Etf kan tilbyde af kompetenceudvikling og meget mere relevant indhold til dig som TR.

Seneste nyheder

28. maj 2020
Fælleserklæringen udløber 31. maj, og Forhandlingsfællesskabet og KL har aftalt, at medarbejdere, der er anvist til andre opgaver på andre tidspunkter, lokaliteter og/eller overenskomst-/fagområder, kan fortsætte med dette senest til og med 14. juni. Det vil sige, kommunerne har fået en overgangsperiode til at normalisere opgaveløsning og arbejdstilrettelæggelse.
14. maj 2020
Samfundet er igen ved at åbne, og sundhedsvæsenet øger aktiviteten på områder, hvor der i en periode har været reduceret aktivitet. Dette betyder samlet set, at man også i forhold til planlægning af tilstedeværelse af medarbejdere kan vende tilbage til almindelige planlægningsperioder og fremmødeplaner - fortsat efter gældende overenskomster og aftaler.
24. april 2020
Vi har besluttet at ændre datoen for det virtuelle OK21-stormøde fra den 4. maj til d. 25. maj kl. 16.30-18. Allerede tilmeldte til stormødet er automatisk tilmeldt mødet på den ny dato. Tilmeldingsfristen er ændret til tirsdag d. 5. maj 2020.

Dokumenter

Få information om hvilke løn- og overenskomstregler der gælder for dig. Fra OK 2015-2018.
Opgavedeling mellem TR og konsulenter i Etf i forhold til rådgivning og forhandling.
Som TR skal du kende relevante vedtægter.
Inspiration til en dialog mellem TR og kolleger om indbyrdes forventninger.
Inspiration til en dialog mellem TR og leder om indbyrdes forventninger til samarbejdet.
Se Ligelønspjecen, 2009, fra Sundhedskartellet.