Hjem > Region Syd

Region Syd

For medlemmer der arbejder eller studerer i Region Syddanmark samt øvrige medlemskategorier, der bor i regionen

Seneste nyheder

20. marts 2023
Det er ikke uden ærefrygt, at Louise Boros Daugaard 1. maj overtager posten som fuldtids-regionspolitiker i Ergoterapeutforeningens Region Syd efter Anna-Marie Laustsen, men det er også med energi, entusiasme og gåpåmod. Redaktionen tog en snak med den ny regionsformand om fremtiden som politiker, om hvad der venter medlemmerne i Region Syd – og lidt om farver og glitter!
1. marts 2023
​Efter opstillingsfristen til de politiske poster på valg i ETF er udløbet, står det klart, at formanden for ETF forsat hedder Tina Nør Langager, ligesom regionsformændene Maj Britt Middelhede Olsen (Region Midt-Nord) og Rikke Uldum Abrahamsen (Region Øst) også fortsætter på posterne. I Region Syd er Louise Boros Daugaard nyvalgt regionsformand, hvor hun overtager posten efter afgående regionsformand Anna-Marie Laustsen.
20. januar 2023
Nu nærmer Ergoterapeutforeningens generalforsamlinger i foreningens regioner sig. Som altid er der spændende temaer og oplæg i forbindelse med generalforsamlingerne. Her kan du se datoerne for, hvornår netop din region afholder generalforsamling og tilmelde dig.