Hjem > Socialt udsatte unges oplevelse af at bruge Protacs MyFit sansestimulerende kuglevest i forbindelse med Væksthusets uddannelsespraktik

Socialt udsatte unges oplevelse af at bruge Protacs MyFit sansestimulerende kuglevest i forbindelse med Væksthusets uddannelsespraktik

Nyt studie undersøger socialt udsatte, aktivitetsparate unges subjektive oplevelse af at bruge Protacs MyFit sansestimulerende kuglevest.

Studiet har til formål at undersøge socialt udsatte, aktivitetsparate unges subjektive oplevelse af at bruge Protacs MyFit sansestimulerende kuglevest i forbindelse med Væksthusets uddannelsespraktikforløb. Der har særligt været fokus på at undersøge, om vesten havde betydning for deltagernes evne til at møde og deltage i de planlagte studieaktiviteter i forbindelse med forløbet. 

Studiets resultater indikerer, at brugen af Protacs MyFit sansestimulerende kuglevest er forbundet med en oplevelse af bl.a. at kunne sidde stille, bevare fokus og høre efter i længere tid og samtidig øger evnen til at begå sig socialt med andre unge i pauserne og efter undervisningen. Derudover tyder det på, at de stimuli som vesten medfører, ligeledes har betydning for de socialt udsatte unges generelle overskud og mulighed for at deltage i andre meningsfulde aktiviteter i deres liv også i timerne efter at vesten er taget af.

Læs hele rapporten her.

Sidst opdateret
19.09.2019