Serier

Det gode arbejdsmiljø

Læs mere og se episoder

4 afsnit

I serien "Det gode arbejdsmiljø" besøger vi tre forskellige arbejdspladser, hvor arbejdsmiljøet er særlig godt, og hvor ergoterapeuterne er tilfredse med de udfordringer, de møder i hverdagen.

Serien skildrer nogle af de faktorer, der får ergoterapeuter til at gå glade på arbejde. Du vil blandt andet møde ergoterapeuter, der finder glæden ved selv at tilrettelægge deres arbejdsdag, eller finder tilfredsstillelse i at forsker eller ser fordelene ved at dyrke en tværfaglig indsats til gavn for borgerne.

Ergoterapeuter har for længst fundet ud af, hvordan kontorstolen skal indstilles for at skabe de bedste fysiske rammer for deres arbejdsplads. Derfor flytter de fire podcast fokus fra det fysiske arbejdsmiljø til de andre elementer i arbejdslivet, som er i spil for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Jakob Kehlet er stemmen
Podcastserien ”Det gode arbejdsmiljø” er tilrettelagt af journalist Jakob Kehlet, som gennem de seneste otte år jævnligt har skrevet artikler i Ergoterapeuten. Han har desuden mange års radioerfaring fra DR’s dokumentar- og featureredaktioner og står bag en række podcastproduktioner for forskellige organisationer.

#4 Det gode arbejdsmiljø (4:4) - Det gode arbejdsmiljø

Om faktorer, der har særlig betydning for ergoterapeuters arbejdsmiljø.

#3 Det gode arbejdsmiljø (3:4) - Udfordringer og meningsfuldhed

Om udfordringer og meningsfuldhed fortalt af Ergoterapeuter fra Hammel Neurocenter.

#2 Det gode arbejdsmiljø (2:4) - Selvtilrettelæggelse

Om ergoterapeuters erfaringer med selvtilrettelæggelse i Gentofte Kommune.

#1 Det gode arbejdsmiljø (1:4) - Tværfaglighed

Om ergoterapeuternes erfaringer med tværfaglighed i Hillerød Kommune