Ergo podcast

Ergo: Ergoterapi på lyd

Podcasten Ergo er lydhistorier fra ergoterapeuternes hverdag. De produceres af fagbladet Ergoterapeuten og dykker ned i emner som ”det gode arbejdsmiljø”, ”tværfaglighed” og ”forskning” ved at møde ergoterapeuter i deres hverdag.

Find os her
Afsnit #
22. marts 2022
Skal mænd og kvinder tabe sig forskelligt
Afsnit #
21. marts 2022
Forskerprotræt: Jette Thuesen
Afsnit #
21. marts 2022
Forskerportræt: Marc Sampresdo Pilegaard
Afsnit #
21. marts 2022
Forskerportræt: Emma Ghaziani
Afsnit #
21. marts 2022
Forskerportræt: Tina Hansen
Afsnit #
21. marts 2022
Aktivitet: Et centralt forskningsmæssigt grundlag for ergoterapeutisk praksis
Afsnit #
21. marts 2022
Mobiltelefoner understøtter rehabiliteringsindsats i Uganda
Afsnit #
21. marts 2022
Aktivt medborgerskab for mennesker med demens
Afsnit #
21. marts 2022
Aktivitetsbaserede indsatser- hvorfor, hvordan og fremadrettede perspektiver
Afsnit #
21. marts 2022
Pionerer i smerterehabilitering

Sider

Serier

Det gode arbejdsmiljø

Læs mere og se episoder

4 afsnit

I serien "Det gode arbejdsmiljø" besøger vi tre forskellige arbejdspladser, hvor arbejdsmiljøet er særlig godt, og hvor ergoterapeuterne er tilfredse med de udfordringer, de møder i hverdagen.

Serien skildrer nogle af de faktorer, der får ergoterapeuter til at gå glade på arbejde. Du vil blandt andet møde ergoterapeuter, der finder glæden ved selv at tilrettelægge deres arbejdsdag, eller finder tilfredsstillelse i at forsker eller ser fordelene ved at dyrke en tværfaglig indsats til gavn for borgerne.

Ergoterapeuter har for længst fundet ud af, hvordan kontorstolen skal indstilles for at skabe de bedste fysiske rammer for deres arbejdsplads. Derfor flytter de fire podcast fokus fra det fysiske arbejdsmiljø til de andre elementer i arbejdslivet, som er i spil for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Jakob Kehlet er stemmen
Podcastserien ”Det gode arbejdsmiljø” er tilrettelagt af journalist Jakob Kehlet, som gennem de seneste otte år jævnligt har skrevet artikler i Ergoterapeuten. Han har desuden mange års radioerfaring fra DR’s dokumentar- og featureredaktioner og står bag en række podcastproduktioner for forskellige organisationer.