Ergo podcast

Ergo: Ergoterapi på lyd

Podcasten Ergo er lydhistorier fra ergoterapeuternes hverdag. De produceres af fagbladet Ergoterapeuten og dykker ned i emner som ”det gode arbejdsmiljø”, ”tværfaglighed” og ”forskning” ved at møde ergoterapeuter i deres hverdag.

Find os her
Afsnit #
27. oktober 2021
Arnes tur
Afsnit #
27. oktober 2021
Aktivisten Emil

En patient truede Emil Kjeldsmark Lemvig og hans familie på sociale medier.

Afsnit #
23. september 2021
Det gode måltid
Afsnit #
30. august 2021
Podcast: Helle Jæger fil hjernerystelse efter fald på mountainbike

HJERNERYSTELSE: Helle Jæger var på mountainbiketur med kæresten, da en gren sendte hende på en lufttur, der endte på hovedet og siden på sygehuset.

Afsnit #
15. marts 2021
Træning i hverdagsteknologier kræver specialviden
Afsnit #
15. marts 2021
Opfølgning på hjælpemidler mangler i praksis
Afsnit #
15. marts 2021
Mænd med lungekræft kræver særlig indsats
Afsnit #
15. marts 2021
Hvorfor står hjælpemidler ubrugte hen
Afsnit #
15. marts 2021
Hjælpemidler og ergoterapi - det perfekte ægteskab?
Afsnit #
15. marts 2021
Fra stok og briller til elscooter

Sider

Serier

Det gode arbejdsmiljø

Læs mere og se episoder

4 afsnit

I serien "Det gode arbejdsmiljø" besøger vi tre forskellige arbejdspladser, hvor arbejdsmiljøet er særlig godt, og hvor ergoterapeuterne er tilfredse med de udfordringer, de møder i hverdagen.

Serien skildrer nogle af de faktorer, der får ergoterapeuter til at gå glade på arbejde. Du vil blandt andet møde ergoterapeuter, der finder glæden ved selv at tilrettelægge deres arbejdsdag, eller finder tilfredsstillelse i at forsker eller ser fordelene ved at dyrke en tværfaglig indsats til gavn for borgerne.

Ergoterapeuter har for længst fundet ud af, hvordan kontorstolen skal indstilles for at skabe de bedste fysiske rammer for deres arbejdsplads. Derfor flytter de fire podcast fokus fra det fysiske arbejdsmiljø til de andre elementer i arbejdslivet, som er i spil for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Jakob Kehlet er stemmen
Podcastserien ”Det gode arbejdsmiljø” er tilrettelagt af journalist Jakob Kehlet, som gennem de seneste otte år jævnligt har skrevet artikler i Ergoterapeuten. Han har desuden mange års radioerfaring fra DR’s dokumentar- og featureredaktioner og står bag en række podcastproduktioner for forskellige organisationer.