Hjem > Om urafstemningen

Om urafstemningen

Her finder du en række praktiske informationer om valget. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Etf, Kirsten Hermansen på kih@etf.dk eller 53 36 49 12.

Om valgkoden - hvor er den?

Du har den 11. marts fået tilsendt en mail til den e-mail adresse, du har angivet i Etf’s medlemssystem. Hvis du mister denne mail eller ikke har modtaget den, kan du altid logge ind på mit.etf.dk og se den besked, hvor din valgkode står.

Kan du fortsat ikke finde din valgkode, kan du kontakte Etf, Kirsten Hermansen på kih@etf.dk eller 5336 4912

Kort om valghandlingen

Valghandlingen gennemføres via Etf’s eget valgsystem, der er en del af Etf’s medlemssystemet. Valgsystemet er udviklet af cBrain A/S

Valget gennemføres som et e-valg. Systemets tekniske afvikling foregår i en beskyttet servermiljø, og en række sikkerhedsprocedurer sikrer, at kun validerede stemmeberettigede har adgang til at afgive stemme i systemet. De afgivne stemmer i systemet krypteres, og det vil således ikke være muligt for andre at "kigge med over skulderen".

Registreringen af de afgivne stemmer lagres i ”stemmepakker” i en sikker database, og det er ikke muligt at få adgang til resultater under valghandlingen. Ved opgørelse af valgresultatet skilles stemmepakkerne ”valgkode” og ”stemme” irreversibelt.

Fuld anonymitet

Der knyttes ikke personlige oplysninger til valgkoden, der bryder med princippet om fuld anonymitet i stemmeafgivelsen. Valgkoden bruges til at validere stemmeberettigelse.

Sidst opdateret
11.03.2021