Hjem > OK18

OK18

Her finder du information om OK18.

Guides

Sider

Seneste nyheder

4. juni 2018
Urafstemningen om de opnåede forhandlingsresultater på de offentlige områder er nu afsluttet, og ergoterapeuter ansat i staten, regioner og kommuner siger massivt JA til de nye overenskomster.
9. maj 2018
De sidste brikker er faldet på plads i OK18-forhandlingerne, da både de generelle og særlige organisationsaftaler stort set er i hus.
4. maj 2018
Forligene på de offentlige overenskomstområder er nu godkendt af Forhandlingsfællesskabets repræsentantskab. Du finder dem her. Når de specielle forlig er på plads begynder godkendelsesprocessen hos medlemmerne.

Dokumenter

Læs uddybende løn, arbejdsliv, arbejdstid, fag- og kompetenceudvikling m.m i forlængelse af SHK's debatoplæg.
Pensionskassen for ergoterapeuter blev stiftet i 1950’erne og indtil forhandlingerne i 2002 havde ergoterapeuter og fysioterapeuter på det kommunale og det regionale område en såkaldt 5+10%-ordning.
Når man sammenligner ergoterapeuters overenskomstaftalte løn til kommuner og regioner, er det vigtigt at være opmærksom på forskelle i det antal år erfaring, der forudsættes for lønstigninger, pensionssats og evt. størrelsen på den særlige feriegodtgørelse.
Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg er i gang med forberedelsen af OK18, men vi har brug for dit input til forhandlingerne i forhold til, hvad det er vigtigt at få ændret eller forbedret.