Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Neurorehabilitering

EFS Neurorehabilitering

Ergoterapifagligt Selskab for Neurorehabilitering arbejder for at inspirere ergoterapeuter til faglig ajourføring indenfor neurorehabilitering.

Seneste nyheder

7. maj 2018
​Komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS: Complex Regional Pain Syndrome, tidligere kaldt refleksdystrofi) er en kompleks smertetilstand, som kan udløses af små ubetydelige traumer og immobilisering, men som også kan forekomme i forbindelse med svære komplekse skader og gentagen kirurgi.
16. marts 2018
Etf har udpeget ergoterapeuterne Peter Vögele fra Glostrup hospital og formand for EFS Neurorehabilitering og Pia Kold fra BOMI, Roskilde til hhv. følgegruppe og arbejdsgruppe i en øget indsats til genoptrænings- og rehabiliteringsindsatser til mennesker med hjerneskade.
18. december 2017
25 procent flere bliver ramt af en blødning mellem hjernehinderne. Disse patienter kan være markant dårligere end patienter ramt af en apopleksi, men har større fremskridt under rehabilitering. Derfor er det vigtigt, at de får mulighed for rehabilitering. Det er blandt konklusionerne af et nyt Ph.d.-projekt, som ergoterapeut Henriette Holm Stabel står bag.