Hjem > Region Midt-Nord

Region Midt-Nord

For medlemmer der arbejder eller studerer i Region Midtjylland og Region Nordjylland samt øvrige medlemskategorier, der bor i de to regioner

Seneste nyheder

6. april 2020
Sundhedsstyrelsen har netop udgivet en informationspakke med forskellige materialer, plakater og tre korte film til ledere og medarbejdere med ansvar for ældre, socialt udsatte og andre borgere.
3. april 2020
Valgresultatet af de netop overståede politiske valg i Ergoterapeutforeningen betyder, at der skal afholdes suppleringsvalg for to regionale pladser i hovedbestyrelsen. Der skal nemlig findes et nyt regionsmedlem fra region Øst, hvor Margrethe Boel nu er valgt som næstformand og fra region Midt-Nord, hvor Maj Britt Middelhede Olsen er valgt som ny regionsformand.
2. april 2020
Ergoterapeuterne på Sjællands Universitetshospital, Roskilde har udarbejdet et informationsmateriale om energibesparende principper i ADL-funktioner, som med fordel kan anvendes til patienter, som er udfordrede på lungefunktionen under indlæggelsen. Informationsmaterialet omhandler også information om tegn på respirationsbetinget dysfagi til afdelingernes personale.