Hjem > Mere > Om Etf > Ledige stillinger i Etf

Ledige stillinger i Etf

Her finder du stillingsopslag til ledige stillinger i Ergoterapeutforeningens sekretariat.

Ergoterapeutforeningen søger teamleder til en nyoprettet stilling i afdeling Forhandling og løn.

Har du lyst til at gøre en forskel for Ergoterapeutforeningens medlemmer, og har du lyst til at tage del i udviklingen af en moderne fag- og professionsforening? Så er du måske vores nye teamleder.

Ergoterapeutforeningen søger en teamleder, som kan varetage den daglige ledelse af afdelingens 16 konsulenter. Du refererer til forhandlingschefen.

Du bliver teamleder for en afdeling, som favner alt fra udvikling, undervisning og rådgivning indenfor TR- og AMR-området til forhandlinger af løn- og ansættelsesvilkår, afskedigelser for basis- og ledende medlemmer på det offentlige og det private område.  Medarbejdersammensætningen afspejler opgavernes forskelligartethed.  Som teamleder skal du i begrænset omfang tage del i den konkrete sagshåndtering.

Den 1. januar 2020 skifter Ergoterapeutforeningen hovedorganisation og bliver medlem af Akademikerne. Skiftet medfører tilpasninger på overenskomst- og aftaleområdet, som teamlederen spiller en aktiv rolle i at implementere i afdelingen.

Fysisk bliver du placeret på vores kontor ved Nørreport i København, og du er samtidig teamleder for den del af afdelingen, som er placeret på kontoret i Århus.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med ledelse
 • Kan motivere, involvere og sætte retning
 • Kan sikre gode arbejdsgange og trivsel i afdelingen
 • Har en veludviklet forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Kan yde situationsbestemt sparring til konsulenterne på baggrund af en solid erfaring med forhandlinger af løn, ansættelse, arbejdsophør, arbejdsmiljø, uddannelse af FTR, TR, AMR og ledere
 • Har erfaring med formidling og implementering af OK-fornyelser, herunder med at koble teori og praksis sammen, så det afspejler virkeligheden
 • Har en relevant baggrund.

Vi tilbyder:

 • Ledelsesmæssige opgaver indenfor et bredt felt i en forening, der tilpasser sig de skiftende omgivelser
 • Spændende udviklingsmuligheder indenfor opgavefeltet
 • Dygtige og selvstændige medarbejdere og en venlig, humoristisk og omsorgsfuld atmosfære
 • Mulighed for at påvirke interessevaretagelsen for vores engagerede medlemmer
 • Gode løn- og ansættelsesforhold på individuelle vilkår.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. februar 2020. Hvis det lyder som noget for dig, kan du sende din ansøgning pr. mail til Ergoterapeutforeningen på etf@etf.dk, mrk. teamleder.

Ansøgningsfristen er mandag den 2. december 2019, klokken 10.00

Der afholdes ansættelsessamtaler 10. december, og evt. 2. samtale afholdes 13. december.

Du kan høre mere om stillingen og om Ergoterapeutforeningen ved at kontakte Forhandlingschef Dorthe Julie Kofoed 5157 3743.

Ergoterapeutforeningen er professions- og fagforening for over 9.000 ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende på det offentlige og private arbejdsmarked. Vi er en forening med medlemsfremgang. Beskæftigelsen indenfor faget er i fremgang. Medlemsbetjeningen finder sted fra vores kontor i Aarhus og fra sekretariatet i København.