Hjem > Lederkonference 2019

Lederkonference 2019

Bliv klar til fremtidens udfordringer på sundhedsområdet. Få styrket din faglige ledelse og få inspiration til, hvordan du integrerer de unge nyuddannede på arbejdspladsen. Nedenfor ser du Sara Falkenberg fortælle om, hvorfor det som leder er vigtigt at deltage på lederkonferencen. Husk lyd! Det er også her, du kan læse mere om konferencens oplægsholdere.

Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter inviterer til to spændende dage, hvor eksperter, praktikere og forskere gør dig klogere på fremtidens sundhedslandskab og giver dig værktøjer til arbejdet med højaktuelle temaer som faglig ledelse, ledelse af de nye generationer, borger-/kundeorienteret ledelse og datadreven ledelse.

Program

Sundhedsområdet vil ændre sig de kommende år, og det vil utvivlsomt få betydning for alle, der arbejder inden for sundhedsområdet. På konferencen bliver du præsenteret for fire fremtidsscenarier, der kan inspirere dig i udviklingen af nye tilbud og sundhedsløsninger.

Konferencen giver også bud på ledelse af fremtidens faglighed og hvordan du lærer at forstå de unge på arbejdsmarkedet, der kommer med helt andre forventninger til arbejdslivet men også med en motivation og drivkraft, som arbejdspladsen har brug for.

Oplægsholdere

Konferencens program byder i år på en række spændende og meget alsidige oplægsholdere. Fælles for dem alle er dog én ting: De ønsker at udfordre, motivere og anspore dig som leder, så du bliver bedre rustet til fremtidens udfordringer på sundhedsområdet.

Sara Gry Striegler, programleder DesignSundhed, Dansk Design Center

sara Gry Striegler

Med oplægget ”Boxing Future Health” introducerer Sara dig for fire scenarier for fremtidens sundhedslandskab. Du udfordres på vanetænkningen og inviteres til at arbejde med nye forestillinger om fremtidens sundhed og sundhedsydelser

Anne Reff Pedersen, Professor, Center for Health Care Management, CBS

Med oplægget ”Kunsten at lede fagprofessionelle og faglig udvikling” får du Annes bud på, hvordan du gennem ledelse og mobilisering af de fagprofessionelles motivation og potentialer, udvikler fremtidens faglighed.

Mikkel Sandahl Hansen, Partner, YoungConsult

Gemt bag titlen ”5 dogmer til ledelse af Youngsters” ligger Mikkels kærlige skub til ledere, der vil lykkes med at få den unge generation med ombord. Forbered dig på at blive udfordret på unges forventninger til arbejdslivet og ledelse på tværs af generationer.

Stine Staffeldt, Programdirektør, CBS Executive

Under overskriften ”Kundeorienteret lederskab” giver Stine inspiration til, hvordan du gennem dit lederskab arbejder med kundefokus og værdiskabelse. Du får her et solidt indblik i den nyeste forskning og praksis i private og offentlige virksomheders arbejde med kundeorienteret lederskab.

Stine er til daglig ansvarlig for programmerne Kundeorienteret lederskab, Service Excellence Chefakademi og High Performance leadership på CBS Executive.

Tina Overgaard, Partner Genitor

Hvordan skaber du momentum i din lederkarriere? Hvordan bringer du dig selv i spil, hvis du er sulten efter ledelse på højere niveauer? Hør rekrutteringsekspertens anbefalinger og få svar på dine spørgsmål om lederkarriere.

Med sit oplæg ”Lederkarriere” giver Tinas dig sine klare holdninger og bud på, hvad der kræves af ledere på forskellige niveauer og hvad der f.eks. sker i rekrutteringsprocessen, når mænd og kvinder søger samme lederjob. Tina er partner i konsulenthuset Genitor, som har ansættelse og udvikling af ledere og topchefer som sit primære forretningsområde.

Magnus Christensson, CEO & Partner, Reload

Med hjertet på rette sted og en unik digital erfaring får du i oplægget ”Lederskab i en digital verden” Magnus’ bud på, hvordan du driver de nødvendige forandringer, når produkter, organisation og forretning skal igennem digitale transformationer.

Baseret på sine solide erfaringer med strategisk digitalisering, produkt- og forretningsudvikling, er Magnus optaget af hvordan organisationen bliver i stand til hurtigt at tilpasse sig og udarbejde løsninger, der både virker og tilfører værdi for de involverede parter.

Malene Skov Dinesen, Direktør Ineva

”Hvad ved du? Og hvad tror du, du ved?”  Sådan lyder de centrale spørgsmål i dette oplæg, som er højaktuelt i en tid med fokus på data- og vidensbaserede ledelsesbeslutninger. Bliv inspireret af Malenes praktiske greb til, hvordan du sammen med medarbejderne kan arbejde resultatorienteret, berigende og samtidig insistere på relevant data og viden.

Malene har, med et forandrende og innovativt udgangspunkt, gennem mange år arbejdet med viden, data og evaluering. Hun er forfatter til bogen ”Vidensinformeret ledelse” (2017) og sidder i Danmarks Evalueringsinstituts Repræsentantskab.

Det får du også
 

  • Dialog og debatter
  • Get together v. Danske Fysioterapeuters lederråd
  • Netværk med lederkollegaer
  • Festmiddag

Målgruppe

Ledere på alle niveauer, klinikejere og klinikledere, der er medlem af Danske Fysioterapeuter.
Andre faggrupper med tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter er også velkomne.

Arrangører

Konferencen afholdes i samarbejde med Danske Fysioterapeuter.