Hjem > Leder

Leder

Her på siden finder du information til ledere og til dig der overvejer ledervejen.

Guides

Sider

Seneste nyheder

20. juni 2022
SPARK har netop forlænget tidsfristen for deltagelse til den 17. august 2022. Hvis I har udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres, så har I, som kommunal arbejdsplads, nu mulighed for at deltage i et netværk med andre kommunale arbejdspladser om netop det tema. Netværket vil drevet og faciliteret af SPARK, hvor I får mulighed for at dele erfaringer og viden om, hvordan I bedst kan håndtere udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres.
9. juni 2022
Bliv bedre til at navigere i gråzonen mellem medarbejder med ansvar for faglig udvikling, og ledelse - deltag i forløbet "Skab udvikling og faglige fremskridt". Etf udbyder forløbet: Skab udvikling og faglige fremskridt uden personaleansvar.
13. april 2022
Ledere har rigtig mange kasketter på og mange opgaver, de skal tage sig af for, at deres område og medarbejdere kan lykkes med den opgave, de er sat i verden for at løse. De skal sætte retning, de skal prioritere, de skal løse konflikter, de skal tænke langt, de skal handle hurtigt, og de skal motivere deres medarbejdere. Og så skal de sikre, at medarbejderne kan holde til arbejdet også på den lange bane. Midt i alt dette kan det nemt ske, at man overser eller udskyder den opgave eller det ledelsesværktøj, som måske er det allervigtigste - nemlig hvordan leder jeg mig selv, og hvordan sikrer jeg mig, at jeg og mit område er relevant, nytænkende og robust også på den lange bane. Et virkelig godt værktøj til det er honningdepoter.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.