Hjem > Leder

Leder

Her på siden finder du information til ledere og til dig der overvejer ledervejen.

Guides

Sider

Seneste nyheder

28. maj 2020
Fælleserklæringen udløber 31. maj, og Forhandlingsfællesskabet og KL har aftalt, at medarbejdere, der er anvist til andre opgaver på andre tidspunkter, lokaliteter og/eller overenskomst-/fagområder, kan fortsætte med dette senest til og med 14. juni. Det vil sige, kommunerne har fået en overgangsperiode til at normalisere opgaveløsning og arbejdstilrettelæggelse.
18. maj 2020
Der er afsat 28,2 mio. kr. til Tilgængelighedspuljen i 2020. Kommuner, regioner og andre offentlige institutioner og mikrovirksomheder kan søge om tilskud til at forbedre tilgængeligheden i eksisterende byggeri med en borgerrettet servicefunktion. Ansøgningsfristen er den 15. september 2020.
14. maj 2020
Samfundet er igen ved at åbne, og sundhedsvæsenet øger aktiviteten på områder, hvor der i en periode har været reduceret aktivitet. Dette betyder samlet set, at man også i forhold til planlægning af tilstedeværelse af medarbejdere kan vende tilbage til almindelige planlægningsperioder og fremmødeplaner - fortsat efter gældende overenskomster og aftaler.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.