Hjem > Leder

Leder

Her på siden finder du information til ledere og til dig der overvejer ledervejen.

Guides

Sider

Seneste nyheder

14. juli 2020
Er du koordinator, tovholder, udviklingsterapeut eller sidder i anden funktion, hvor du har uformelt ledelsesansvar, så kan du nu tilmelde dig efterårets forløb ”Skab udvikling og faglige fremskridt uden personaleansvar”.
3. juli 2020
En evaluering af de to første hold på ”Den frivillige lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø” i staten fremhæver de store gevinster, der er at hente for ledere, der uddanner sig i at arbejde med psykisk arbejdsmiljø: Lederne bliver bedre til både at arbejde med at forebygge mistrivsel – og til at styrke den daglige håndtering af konkrete udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladserne. Det viser evalueringen af uddannelsens to første hold.
28. maj 2020
Fælleserklæringen udløber 31. maj, og Forhandlingsfællesskabet og KL har aftalt, at medarbejdere, der er anvist til andre opgaver på andre tidspunkter, lokaliteter og/eller overenskomst-/fagområder, kan fortsætte med dette senest til og med 14. juni. Det vil sige, kommunerne har fået en overgangsperiode til at normalisere opgaveløsning og arbejdstilrettelæggelse.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.