Hjem > Ide til eller økonomisk tilskud til arrangement

Ide til eller økonomisk tilskud til arrangement

Ide til arrangement eller tilskud til arrangement

Økonomisk tilskud til arrangement på din arbejdsplads

Regionsbestyrelsen vil fortsat gerne støtte, at du på din arbejdsplads laver et arrangement, som er åbent for medlemmer fra andre arbejdspladser. I denne sammenhæng er det lige meget, om din arbejdsplads ligger i Assens, Sønderborg, Billund eller?

Du skal lave det arrangement, som giver mening på din arbejdsplads. Er det en ny form for behandling af børn med x-problem, er det præsentation af relevante undersøgelsesmetoder til brug på fremtidens akutsygehuse eller er det? Er det en hel eller halv temadag, I ønsker jer - eller måske et fyraftensmøde? Vi har ikke mulighed for at støtte egentlige kurser, men støtter arrangementer, der holder ergoterapeuter ajour med udviklingen og/eller skærper nysgerrigheden.

Det er dig og dine kolleger, der ved, hvad I har brug for på din arbejdsplads. Så skynd jer at tage diskussionerne på arbejdspladsen og kontakt regionsformand Anna-Marie Laustsen på 
aml@etf.dk
så vi kan aftale nærmere i forhold til et arrangement på din arbejdsplads.

Ide til arrangementer

Regionsbestyrelsen vil gerne høre fra dig, hvis du har ideer til arrangementer, som du ønsker at regionsbestyrelsen afholder.

Kontakt regionsformandsformand Anna-Marie Laustsen ( aml@etf.dk eller 53364981) og snak med hende om hvad dine ønsker er, og uddyb gerne hvad du mener, der er brug for.  Dine ønsker vil derefter indgå i regionsbestyrelsens planlægning og prioritering af arrangementer og aktiviteter.

Sidst opdateret
21.04.2015