Hjem > Gratis praktikforsikring til studerende

Gratis praktikforsikring til studerende

Som studerende medlem i Ergoterapeutforeningen får du en gratis praktikforsikring.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at tegne en privat ansvarsforsikring til at dække dit praktikophold. Skulle det uheldige ske, at du kommer til at forvolde skade på patienter eller ting under din praktik eller i undervisningen - er du dækket med Ergoterapeutforeningens praktikforsikring.

Og hvornår dækker forsikringen så fra?

Det er meget nemt at svare på. Forsikringen træder i kraft i det øjeblik, du har meldt dig ind i Ergoterapeutforeningen.

Udlandsophold

Skulle du få lyst til at prøve kræfter med et udlandsophold, så dækker forsirkringen også der - såfremt skaden er sket under rejser eller midlertidigt ophold (under 1 år) i forbindelse med din uddannelse. Vær opmærksom på, at der gælder specielle forsikringsregler i USA, Australien, New Zealand og andre lande, hvor erstatninger typisk kan være højere end i f. eks. Danmark.  Hvis du er i tvivl, kan du kontakte Ergoterapeutforeningen, inden du indgår praktikaftale.

Forsikringsvilkår - og det med småt

Har du spørgsmål i forbindelse med din praktikforsikring, er du altid velkommen til at kontakte Ergoterapeutforeningen på: etf@etf.dk.

Det er ikke et krav, at forsikringsbeviset skal medbringes ved praktikophold i udlandet. Det er en mulighed, hvis praktikstedet kræver det. Man er under alle omstændigheder altid omfattet af forsikringen, hvis skaden sker på et tidspunkt, hvor man er medlem af Etf.

Professional Liability Insurance Policy

Disclaimer

In the event of doubts about interpretation or errors in the present terms of insurance, the terms in Danish shall be applicable.

Ansvarsfraskrivelse

Skulle der opstå fortolkningstvivl eller være fejlskrift i disse forsikringsvilkår, er det de dansksprogede vilkår, som er gældende.