Hjem > Geriatrisk ergoterapeut til Furesø Kommunes Genoptræningscenter

Geriatrisk ergoterapeut til Furesø Kommunes Genoptræningscenter

Har du interesse, viden og erfaring indenfor det komplekse geriatriske område? Vil du sætte din faglighed i spil i en tværfaglig sammenhæng på kommunens plejecentre? Trives du i et lille team med høj grad af indflydelse på egen arbejdsdag? Så er det måske noget for dig at søge vores ledige stilling i Team Plejecenter. Stillingen er med start 01.11. 2020 - eller snarest muligt – og 37 timer ugentligt. Teamet består af to fysioterapeuter og en ergoterapeut og arbejder tæt sammen med kommunens 4 plejecentre om genoptræning til borgerne. Træningen foregår både individuelt og i mindre grupper. Derudover støtter vi, sammen med Visitationen, borgerne i forbindelse med ansøgning og tilpasning af individuelle hjælpemidler. Teamet indgår ligeledes i en tæt sparring med det øvrige personale omkring f.eks. lejring, generel fastholdelse af borgerens funktionsniveau m.m. Team Plejecenter er en del af Furesø Kommunes Genoptræningscenter, der også rummer  Døgnrehabiliteringsteamet, Ambulant Team og flere udgående teams, ligesom vi har ansat hhv. en fysio- og en ergoterapeut med udviklingsfunktion. I alt ca. 50 medarbejdere. Vi lægger generelt vægt på høj faglig kvalitet, sammenhængende borgerforløb, god kollegial trivsel, sparring i og på tværs af teams samt tværfagligt samarbejde.


Vi søger en ergoterapeut, der:

  • Har interesse og gerne erfaring med det geriatriske område
  • Har interesse for og viden om SI og Low Aroussal
  • Bidrager aktivt til godt samarbejde med borgere, kolleger, ledelse og andre samarbejdspartnere
  • Kan arbejde selvstændigt, med mange samarbejdspartnere og i forskellige kontekster
  • Har en anerkendende kommunikationsform, er lyttende, reflekterende og har humor.

Vi tilbyder bl.a:

  • Et levende fagligt og tværfagligt miljø med gode samarbejdsrelationer, kollegial sparring og masser af grin
  • Varierede og udfordrende opgaver og mulighed for at indgå i den løbende, faglige udvikling
  • Tæt samarbejde med teamkoordinator.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 01.10.2020.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
I forbindelse med ansættelse indhenter Furesø Kommunes Genoptræningscenter straffeattest og børneattest.

Vil du gerne høre mere, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Anette Lauritsen 7216 5756 eller Genoptræningscentrets leder Karin Aasbjerg 7216 5757

Furesø Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen og ligestilling mellem mænd og kvinder.