Hjem > Geelsgårdskolen - Vi søger 2 børneergoterapeuter

Geelsgårdskolen - Vi søger 2 børneergoterapeuter

Vil du være en del af terapien på Geelsgårdskolen? Har du lyst til at varetage undervisningsrelateret og vedligeholdende sansemotorisk træning i et tæt tværfagligt samarbejde med Geelsgårdskolens øvrige personale? Vi søger en fastansat og en barselsvikar på 30 - 37 timer med ansættelse fra 1.8.19, da en af vores dygtige ergoterapeuter gennem mange år har søgt nye udfordringer og en skal på barsel.

    Vi har en stilling til spor 3, hvor eleverne har flere funktionsnedsættelser i kombination med sansemæssig og sensoriske problematikker, herunder høre- og synsnedsættelser. Den anden stillings placering er endnu ikke fastlagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med lærere, pædagoger, ergo-og fysioterapeuter samt pædagogiske medhjælpere omkring eleverne.

Arbejdspladsen har fokus på, hvordan faglighed kan udfolde sig i samarbejde med elever, forældre og tværfagligt personale. Derudover lægger vi vægt på faglig udvikling og sparring i terapien og sætter en ære i at være en specialiseret arbejdsplads med højt fagligt niveau. Trivsel, nærvær og motivation prioriteres højt – ligesom et godt grin. Vi tilbyder dygtige og engagerede kolleger, som gerne deler ud af deres viden.

Vi forventer, at du

  • har erfaring med at arbejde med børn med funktionsnedsættelser
  • er god til at skabe kontakt til børn og motivere dem
  • har gode tværfaglige samarbejdsevner og har erfaring med forældresamarbejde
  • trives i en travl hverdag med faglige udfordringer, afvekslende opgaver, medindflydelse og ansvar
  • kan og vil deltage i løsningen af skolens mangeartede opgaver
  • ser muligheder og bidrager til at skabe god trivsel og højt fagligt niveau på arbejdspladsen

Geelsgårdskolen er en specialskole i Region Hovedstaden med ca. 125 elever i alderen 6-25 år og ca. 270 medarbejdere. I terapien er vi 25 fysio- og ergoterapeuter (heraf to kliniske undervisere og en fagligudvikler), to sygeplejerske, en medhjælper samt en afdelingsleder.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Du kan læse om skolen og afdelingen på: www.geelsgaardskolen.dk.
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte afdelingsleder Lotte Madsen på 40 25 15 85

Ansøgningsfristen er den 26. maj 2019.
Samtaler afholdes d. 11. til d. 14. juni.