Hjem > Ergoterapi og politik > Høringssvar

Høringssvar

Etf afgiver løbende høringssvar og henvender sig til ministerier mm. Det er disse, du finder her fordelt på emneområder.

Genoptræning og rehabilitering

Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til genoptræning og rehabilitering overordnet set. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Ældre

Du kan her finde de høringssvar, som Etf har afgivet på ældreområdet. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Børn og unge

Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til børn- og ungeområdet. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Psykiatri

Du kan her finde de høringssvar og henvendelser, som Etf har sendt i forhold til psykiatri. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Kvalitetsudvikling

Du kan her finde de høringssvar, som Etf har afgivet i forhold til kvalitetsudvikling f.eks. kliniske retningslinjer eller pakkeforløb. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Sundhed

Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt på det øvrige sundhedsområde. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Journalføring

Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt i forhold til journalføring. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

Organiseringer og råd

Du kan her finde de høringssvar, som Etf har sendt i forhold til organiseringer og råd. Dokumenterne er oplistet kronologisk med nyeste først.

 Etf's tre regioner afgiver også høringssvar, dem kan du finde her:

 

Sidst opdateret
05.07.2021