Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > Selskab for ledere

Selskab for ledere

Selskabet skal styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter ansat i ledende stillinger eller på lederoverenskomst.

Guides

Sider

Seneste nyheder

13. april 2022
Ledere har rigtig mange kasketter på og mange opgaver, de skal tage sig af for, at deres område og medarbejdere kan lykkes med den opgave, de er sat i verden for at løse. De skal sætte retning, de skal prioritere, de skal løse konflikter, de skal tænke langt, de skal handle hurtigt, og de skal motivere deres medarbejdere. Og så skal de sikre, at medarbejderne kan holde til arbejdet også på den lange bane. Midt i alt dette kan det nemt ske, at man overser eller udskyder den opgave eller det ledelsesværktøj, som måske er det allervigtigste - nemlig hvordan leder jeg mig selv, og hvordan sikrer jeg mig, at jeg og mit område er relevant, nytænkende og robust også på den lange bane. Et virkelig godt værktøj til det er honningdepoter.
11. marts 2022
Social- og ældreminister Astrid Krag inviterer borgere, pårørende og medarbejdere, og alle andre med noget på hjerte omkring ældreplejen i Danmark, til at komme med input til fremtidens ældrepleje på fem regionale stormøder rundt omkring i landet.
8. marts 2022
​Den nye treparts-aftale mod seksuel chikane er et vigtigt skridt for mere ligeværd og anstændighed på arbejdsmarkedet. Aftalen vækker glæder hos Ergoterapeutforeningen.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.