Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Lungerehabilitering

EFS Lungerehabilitering

Ergoterapifagligt Selskab for Lungerehabilitering er et selskab, der udveksler erfaringer og kommer med anbefalinger til, hvad god ergoterapi er, når det handler om lungepatienter.

Guides

Seneste nyheder

25. februar 2021
Flere oplever vedvarende symptomer efter endt sygdomsforløb med Covid-19. Nu udgiver Ergoterapeutforeningen folderen ”At komme sig efter COVID” i samarbejde med Danske Regioner og Komitéen for Sundhedsoplysning. Gitte Johannesen, der er klinisk udviklingsterapeut og medicinsk specialeansvarlig på Sjællands Universitetshospital samt formand for EFS Lungerehabilitering, står sammen med EFS Neurorehabilitering for folderens faglige indhold.
3. november 2020
Regionerne skal oprette senfølgeklinikker med bl.a. ergoterapifaglige kompetencer, der skal udrede og behandle patienter med uventede eller komplekse og langvarige senfølger efter COVID-19 og henvise dem til relevant rehabilitering. Det er en central del af Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger for, hvilket tilbud mennesker med COVID-19-senfølger skal have, og den fortjener ros. Men anbefalingerne deler også patienterne i et A- og B-hold, mener Ergoterapeutforeningen.
6. oktober 2020
Coronatiden kalder på nye muligheder for at gennemføre medlemsarrangementer digitalt eller i en kombination af fysiske og digitale møder. Sådan sikres foreningens demokratiske processer.