Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Geriatri og Gerontologi > Informationer til medlemmerne

Informationer til medlemmerne

Nyhedsbreve, link til vores facebook-side og oplysninger om faglig sparring med andre medlemmer

Faglig sparring

Et antal medlemmer af selskabet har stillet sig til rådighed for faglig sparring og vidensdeling med andre medlemmer. Mangler du faglig sparring omkring en problemstilling eller et særligt vidensområde inden for specialet, så send gerne dit spørgsmål til efsgeriatri@gmail.com. Vi sørger herefter for at etablere kontakt mellem dig og relevante medlemmer.

Har du selv lyst til at tilbyde faglig sparring og vidensdeling, og er du endnu ikke oprettet i vores interne register, så send en mail til efsgeriatri@gmail.com og oplys hvilke område/r, du kan bidrage med viden inden for, og om du har en uddannelse inden for et vidensfelt. Husk også at oplyse hvilken mailadresse du ønsker at blive kontaktet på.

Henvendelser fra andre medlemmer vil blive videresendt til dig fra bestyrelsen og det vil dermed være op til dig, om du vil udlevere dine kontaktoplysninger til det andet medlem, eller om du vil svare via bestyrelsen. Registret vil kun være tilgængeligt for bestyrelsen, og du vil altid have mulighed for at melde fra, hvis du ikke har tid eller overskud til at bidrage med noget, når du får en henvendelse. Din mailadresse vil aldrig blive udleveret til andre uden din tilladelse.

Input til høringsvar

Ergoterapifagligt Selskab for Geriatri og Gerontologi bliver af og til inviteret til at komme med høringssvar inden for relevante områder. Deadline for disse høringer er ofte meget korte, og for at kunne få indflydelse og komme med kompetente kommentarer inden for de forskellige områder, beder vi om bistand fra medlemmerne.

Mange har allerede meldt tilbage og er blevet oprettet i et internt register, så bestyrelsen kan kontakte dem, når der kommer høringssvar, som er relevante for deres vidensområde. Har du også lyst til at bidrage, når der skal laves høringssvar, så send en mail til efsgeriatri@gmail.com og oplys hvilke område/r, du kan bidrage med viden inden for, og om du har en uddannelse inden for et vidensfelt. Husk også at oplyse hvilken mail-adresse du ønsker at blive kontaktet på.

Sidst opdateret
07.03.2016