Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Geriatri og Gerontologi

EFS Geriatri og Gerontologi

Ergoterapifagligt selskab for Geriatri og Gerontologi arbejder for at fremme kvalitet, dokumentation og evidensbasering indenfor geriatri.

Seneste nyheder

12. april 2021
Partnerskabet bag Ældretopmødet, som blev afholdt i 2020, har nu inviteret til et større og bredere samarbejde frem mod det næste Ældretopmøde, som forventes afholdt i 2021. 30 organisationer og interessenter er indbudt. Ergoterapeutforeningen er repræsenteret af formand Tina Nør Langager i følgegruppen, men også Ergoterapifagligt Selskab for Geriatri og Gerontologi er en del af kredsen.
11. januar 2021
Kort før jul indgik Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Alternativet, Nye Borgerlige og Frie Grønne en aftale om at afsætte restmidlerne på i alt 56,1 mio. kr. om Det gode ældreliv i perioden 2020-2022 til en række initiativer.
8. oktober 2020
Omkring 2 millioner danskere mellem 18-90 år har demens inde på livet igennem deres private relationer, arbejde, uddannelse eller frivilligt arbejde. Det viser en ny undersøgelse og rapport baseret på 5.800 besvarelser, som Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark har udarbejdet.