Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Geriatri og Gerontologi

EFS Geriatri og Gerontologi

Ergoterapifagligt selskab for Geriatri og Gerontologi arbejder for at fremme kvalitet, dokumentation og evidensbasering indenfor geriatri.

Seneste nyheder

8. april 2020
Mange ældre sidder lige nu alene i deres boliger og har ikke - eller er aktuelt afskåret fra - et aktiv liv med fritidsinteresser eller pårørende, der kan komme på besøg til en snak og en kop kaffe. Det vækker bekymring hos Ergoterapeutforeningen, som har udviklet en guide til ergoterapeuter og andre personer, som er i kontakt med ældre mennesker i denne coronatid.
12. marts 2020
Hermed en status på, hvordan vi i Etf varetager konsekvenserne af følgerne af Corona-virus, som er meget omfattende. Situationen udvikler sig hele tiden; - nærmest fra time til time. Følge løbende med på etf.dk.
20. maj 2019
Ergoterapeutforeningens faglige selskab EFS Geriatri og Gerontologi har med stor interesse læst den netop publicerede "Handlingsplan til at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd i ældreplejen". Generelt er det Ergoterapi Faglige Selskab meget engageret i de mange initiativer som udspringer af Demenshandlingsplanen. Her er "Handlingsplan til at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd i ældreplejen" et væsentligt og fornuftigt indspark og her følger nogle kommentarer til handlingsplanen fra EFS Geriatri og Gerontologi.