Kis Holm Laursen, ergoterapeut og ejer af firmaet Det unikke barn. Kis Holm Laursen, ergoterapeut og ejer af firmaet Det unikke barn.
28. mar 2014 KL 14:48

Udfordret - på den gode måde

Drømme og forretningsideer blev taget i grundig behandling, da ni ergoterapeuter mødte Connect Danmark torsdag den 27. marts. De havde sagt ja til at deltage i Etf's tilbud om at få sparring på en forretningsidé. Syv pitchede en idé og to var observatører.
Skribent: 
Lisbeth Maindal
Foto: 
Henrik Frydkjær

For Kis Holm Laursen, ergoterapeut og ejer af firmaet Det unikke barn, giver det kontant udbytte at pitche sin ide over for et panel af virksomhedsfolk.

- Det ér en smule angstprovokerende at stille sig op med sin idé overfor virksomhedsfolk, så jeg var udfordret. Når det er sagt, så vil jeg til enhver tid anbefale andre med en idé eller ønske om at udvide forretningsområdet at gøre det samme, siger Kis Holm Laursen.

Hun deltog på dagen for at få feedback på sin forretningsidé, hvor hun vejleder forældre til handicappede børn.

Klub for privatpraktiserende

- Det var lærerigt at blive nødt til at præsentere det helt kort. Samtidig blev jeg opmærksom på, at det ikke er ydelserne og de teorier, jeg arbejder ud fra, der skal præsenteres i en salgssituation. Det er kunderne ligeglade med. De vil vide, hvad de får ud af det, de køber af mig, fortæller Kis Holm Laursen.

Hun synes, det var inspirerende, også at høre andre ergoterapeuter fortælle om deres forretningsidé.

- Det var min oplevelse, at mange af os stod med de samme udfordringer i forhold til at sælge sin vare, nemlig at beskrive, hvad folk får ud af vores ydelser. Og vi fik en række helt konkrete redskaber med hjem til at gøre det mere kort og konkret, siger Kis Holm Laursen.

Ergoterapeutforeningen har indgået partnerskab med Connect Denmark for at fremme ergoterapeuters muligheder for at starte egen praksis.

connectdenmark.com

Connect Denmark skaber og udvikler vækstvirksomheder i Danmark. Det er en non-profit forening, hvis medlemmers erfaring og kompetence indenfor forretningsudvikling fungerer som løftestang for virksomheder med potentiale for vækst. Connect Danmark har erfaring med at finde, udvikle og kvalificere virksomheder gennem sin opsøgende indsats og match med relevante sparringspartnere, mentorer og potentielle kunder, partnere og investorer.

Læs mere i Ergoterapeuten nr. 3, der udkommer 6. maj.