5. nov 2021 KL 8:39

Klar til sidste pitch i Akureyri

Dag 4 på de to ergoterapeutstuderende Ulrik Løth Holm og Thomas Ørskou Iversens Nordplus-kursus i Akureyri er viet til intenst arbejde med et pitch, de skal præsentere i morgen.
Skribent: 
Ulrik Løth Holm og Thomas Ørskou Iversen
Foto: 
Privat

Dagbog fra Akureyri, dag 4: En intensiv uge sidder i både krop og sind, men i dag sætter vi slutspurten ind for at få vores pitch helt klar til bedømmelse i morgen. Der er ikke tid til pauser. Vores deadline er happy hour på den restaurant, hvor vi skal spise sammen med alle de andre ergostuderende, og da klokken bliver 16 er alle i mål. Trætte men glade.

Vi er kun tre mænd blandt alle de kvindelige ergoterapeutstuderende heroppe, så kønsfordelingen minder meget om den, vi er vant til derhjemme. Men det gør ikke noget, kvinderne er gode til at inkludere os. Og der er også fordele ved at være et mindretal, f.eks. bliver Ulrik her på den næstsidste dag prikket ud til at deltage i en video om Nordplus-kurset …, fordi folkene bag også synes, der skal en mand med.

Det var sjovt.

Efter en aften med hamburgere, drinks og en masse samtaler om hinandens kulturer, ergoterapi og vores oplevelser både med hinanden, kurset og Island, øver vi vores pitch en sidste gang inden i morgen. Det bliver den sidste i Akureyri.