Hjem > Derfor er jeg medlem

Derfor er jeg medlem

Medlemmer i Etf fortæller deres personlige historie om, hvornår og hvordan de har haft brug for en særlig indsats fra Etf. Du vil i løbet af 2018 møde dem her på etf.dk og i Ergoterapeuten.

2018: Derfor jeg medlem

Ninett: Nu ved jeg, der er forskel på fagforeninger

Den 25-årige studerende Ninett Aarøe Sørensen så lyset, da hun overværede et oplæg om Ergoterapeutforeningens arbejde. Og nu er hun i stand til at svare igen, når hun bliver kontaktet af telefonsælgere fra alternative fagforeninger.

Nathasja: Jeg tog magten, da jeg lagde min opsigelse

Nathasja Jensen havde ikke regnet med, hun skulle sige op. Men nye planer på hendes tidligere arbejdsplads fik hende til at bede om en fratrædelsesaftale. Og hun brugte Ergoterapeutforeningens karriererådgivere til at komme videre til et nyt job.

Læs hele Nathasjas historie

Dorte: Foreningen var der bare, da det var nødvendigt

Som tillidsrepræsentant kæmpede Dorte Flagstad for sine kolleger, da hendes arbejdsplads skulle spare. Midt i det forløb mistede hun sit eget job efter en langvarig konflikt med lederen, da hun sagde nej til at blive degraderet – men hun endte med at få oprejsning, da hun hentede bistand i Ergoterapeutforeningen.

Gitte: Foreningen har givet mig så meget, og nu vil jeg gerne give noget tilbage

​​Gitte Grill Hansen ser ikke længere sig selv som ergoterapeut, men som leder med en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut. Undervejs på den tur er hun stødt på flere forbilleder og ledestjerner – og hun vil blive både glad og stolt, hvis hun kan stå som inspirator for en ung ergoterapeut.

Karina: Nu er jeg endda blevet sådan en, der går til generalforsamling

For to år siden valgte Karina Olsen at sige farvel til Ergoterapeutforeningen. Men et møde med den regionale formand fik hende på andre tanker. Og nu melder hun sig aldrig ud igen.

2014: Derfor er jeg medlem

Anne Mette: Vi er en del af noget større

Anne Mette Riber har aldrig været i tvivl om, at "man selvfølgelig er medlem af sin fagforening".

Lene: En gang ergoterapeut – altid ergoterapeut

Det kunne sagtens være Lene Langes motto, også selv om hun i dag har titel som leder.

Lene: For en ergoterapeut er der ikke meget nyt i det, jeg siger. Men…

Når Odense Kommune arbejder med den rehabiliterende tankegang, forsøger Lene Drejer at sætte sit ergoterapeutiske fingeraftryk på ved enhver lejlighed.

Christina: Fagforeningen opdagede fejl i min løn

Vi skruer tiden knap halvandet år tilbage. I Roskilde Kommune sidder Christina Emborg og fægter med et par sætninger i den forhåndsaftale, der fortæller, hvornår de kommunalt ansatte ergoterapeuter – uden yderligere forhandling – skal have hævet deres løn.

Anette: Aktør i eget liv

Det er sådan cirka fire år siden, Anette Jackson sprang ud som selvstændig ergoterapeut. ”Sprang” er måske så meget sagt. I virkeligheden var hun forsigtig, da hun tog de første skridt som indehaver af firmaet JACT. Det var nemlig ikke kun et skridt i retning af et nyt professionelt liv, hun tog. Det var også skridt, der skabte rammen for hendes eget recovery-orienterede rehabiliteringsforløb.

Etf genoptager nu medlems-serien "Derfor er jeg medlem". Du kan finde den gamle serie fra 2014 nedenfor. Siden opdateres løbende med nye medlems-historier. Læs artiklerne om hvorfor Karina og andre ergoterapeuter er medlemmer af Ergoterapeutforeningen. 

Fortæl din historie

Hvis du har lyst til at fortælle din historie, og hvorfor du er medlem af Etf, hører vi gerne fra dig. Send en mail
redaktionen@etf.dk

Sidst opdateret
17.09.2018