Hjem > Debatindlæg om OK18

Debatindlæg om OK18

Etf vil løbende opdatere OK18-siden med de debatindlæg, som foreningen er initiativtager til eller medunderskriver af, og som har relevans for overenskomstforhandlingerne 2018.

Fagforbund advarer: Søvnløshed og stress blandt offentligt ansatte afslører tyndslidt sektor

Vi er i færd med at slå en årelang indsats for et ordentligt arbejdsmiljø tilbage til start. Det rammer i sidste ende borgerne.

Tina Nør Langager er medunderskriver på kronik sammen med 35 andre formænd i Forhandlingsfællesskabet bragt i Jyske Vestkysten den 9. december.

Gode aftaler er grundlaget for det gode arbejdsmarked

Danmark har et af de mest stabile arbejdsmarkeder i verden. Mens storkonflikter og demonstrationer jævnligt lægger arbejdspladserne øde andre steder i Europa, går vi på job.

Den stabilitet skylder vi en dansk aftalemodel, som sikrer, at alle arbejdsmarkedets parter tager et fælles ansvar. Forhandlingsprocessen kan til tider være hård, vanskelig og langstrakt, men når overenskomstaftalen ligger klar, så har både arbejdsgiver og arbejdstager skrevet under.

Tina Nør Langager er medunderskriver på kronik sammen med 35 andre formænd i Forhandlingsfællesskabet bragt i Information den 2. december.

Vil vi skære eller styrke velfærdssamfundet?

A-holdet kan betale for de private tilbud og får den optimale service, mens B-holdet må nøjes med den skrabede, offentlige løsning. På den lange bane er konsekvenserne mere alvorlige, skriver kronikøren på vegne af 35 andre organisationsformænd.

Tina Nør Langager er medunderskriver på kronik sammen med 35 andre formænd i Forhandlingsfællesskabet bragt i Jyllands-Posten 1. juni.

Sidst opdateret
04.01.2018