Hjem > CORONAVIRUS: Ergoterapeutforeningen arbejder hjemme

CORONAVIRUS: Ergoterapeutforeningen arbejder hjemme

Ergoterapeutforeningen har med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger sendt sekretariatet hjem. Sekretariatet bestræber sig naturligvis på at opretholde et stabilt og professionelt serviceniveau overfor medlemmerne.

Selvom medarbejdere og ledelse arbejder hjemmefra, er det fortsat muligt at kontakte foreningen gennem alle foreningens kanaler og kontaktflader. Det er alles ønske, at ingen medlemmer oplever et lavere serviceniveau, men medarbejderne arbejder naturligvis også under de omstændigheder og vilkår nedlukningen for Danmark medfører. Vi arbejder på højtryk for at svare på alle henvendelser, informere om sidste nyt og holde alle opdateret via mails, hjemmeside og sociale medier.

Lidt længere svartid

Det er ikke nogen overraskelse, at Etf i øjeblikket oplever, at flere ergoterapeuter end vanligt søger vores sparring og rådgivning. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og vi gør vores absolut bedste for at tage dialogen med medlemmerne hurtigst muligt og levere den bedst mulige service. Man skal dog forvente en periode med forlænget svar- og sagsbehandlingstid på medlemshenvendelser, blandt andet fordi vi er nødt til at prioritere en række opgaver i relation til Coronavirus

Henvendelser om afskedigelse, advarsel eller bortvisning behandles med det samme, som sædvanligt.

Lokaler i Etf

Det skal understreges, at det naturligvis ikke er muligt at afholde fysiske møder i foreningens lokaler, som ellers er muligt.