Hjem > COPM er som skabt til socialpsykiatrien

COPM er som skabt til socialpsykiatrien

Praksispulje Ergoterapeuterne Anita Bossen, Anne Mette Jensen og Birgitte Landgrebe på Dragskilde i Thisted, har fået penge fraEtf´s Praksispulje til to projekter om brug af COPM i socialpsykiatrien

Til det første projekt ”Den Canadiske Models anvendelighed på Dragskilde, blev der bevilget 4.800 kroner til konsulentbistand. Dette projekt er afsluttet. 
Det andet projekt ”Kvalitetsudvikle brugen af COPM i arbejdet med beboerne i det tværfaglige samarbejde på Dragskilde” fik bevilget 13.000 kroner til konsulentbistand og supervision. Dette projekt slutter i slutningen af 2005. 
I projektet er ergoterapeuterne i gang med at udvikle et system, hvor de sammen med beboeren beskriver såvel træningsplanerne som træningsforløbet. Samtidig drøfter de, hvorledes de skal arbejde med at registrere egne ergoterapeutfaglige refleksioner, som ikke nødvendigvis hører hjemme i beboerens papirer/journal. 
Endelig har de planer om at lave en fælles orientering til de kommunale sagsbehandlere, som de samarbejder med, for at give dem indsigt i og forståelse for det klientcentrede i vores arbejdsform.

 

Dokumenter

Sidst opdateret
27.10.2014