Hjem > To centerledere til Lions Kollegiet – Center for Erhvervet hjerneskade

To centerledere til Lions Kollegiet – Center for Erhvervet hjerneskade

Som centerleder får du mulighed for at arbejde på et højt fagligt niveau på et af de største og mest specialiserede tilbud i Danmark inden for neuro- og hverdagsrehabilitering.

To centerledere til Lions Kollegiet – Center for Erhvervet hjerneskade

Som centerleder får du mulighed for at arbejde på et højt fagligt niveau på et af de største og mest specialiserede tilbud i Danmark inden for neuro- og hverdagsrehabilitering.

Du vil blive leder i en organisation med en meget høj faglig ambition, hvor du sammen med dygtige, erfarne medarbejdere hver dag hjælper mange borgere med kompleks, erhvervet hjerneskade til at opnå et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt.

De to centerledere udgør sammen med centerchefen og stabschefen et ledelsesteam, der varetager den øverste faglige og strategiske ledelse af centeret. I centerledelsen lægger vi stor vægt på at arbejde tæt sammen om opgaveløsningen og hjælpe hinanden på tværs. Du leder selv gennem en række erfarne mellemledere i en tillidsbaseret, lærende organisation, hvor der er en god stemning, højt til loftet, store frihedsgrader og gode muligheder for at sætte dit præg på retning og ambition.

Der er to ledige centerlederstillinger:

Som centerleder for neurorehabilitering (Fase 3) får du det overordnede faglige ansvar for det neurorehabiliterende arbejde i centeret og udviklingen af dette, herunder at sikre et højt fagligt niveau via centrets samlede kompetenceudviklingsindsats, og ved at aktuel forskning og viden omsættes i konkrete indsatser.

Som centerleder for hverdagsrehabilitering får du det overordnede ansvar for vores (Fase 4) bo- og dagtilbud, hvor vi løbende forsøger at optimere rammerne for et selvstændigt og meningsfuldt liv for voksne med kompleks, erhvervet hjerneskade, herunder ansvaret for at centret skaber frugtbare samarbejder med det omkringliggende samfund, som beriger borgernes hverdag.

For begge stillinger gælder det, at du får det overordnede faglige ansvar, herunder sikring af et højt fagligt niveau og udviklingen af attraktive arbejdspladser. 

Der kan være mange veje til stillingerne. Vi forventer, at du har en relevant baggrund som f.eks. neuropsykolog, pædagog, sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller lign. Du er optaget af ledelse og har allerede en solid ledelseserfaring.

Yderligere information

Vi har udarbejdet en uddybende job- og personprofil for hver af de to stillinger, hvor du kan finde yderligere information om stillingerne, ansættelsesvilkår, forventningerne, processen mv. Dem kan du finde her: Neurorehabilitering og hverdagsrehabilitering. Lions Kollegiet har derudover en informativ hjemmeside www.lionskollegiet.kk.dk, hvor du kan finde yderligere information.

I forbindelse med ansøgningen vil du blive bedt om at krydse af, hvilken af de to stillinger du søger.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Troels Bjerregaard på 2147 5527 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 eller jm@genitor.dk.