Hjem > Center for Job og Oplevelse søger kollega til Afklaringsenheden

Center for Job og Oplevelse søger kollega til Afklaringsenheden

Center for Job og Oplevelse søger en kompetent, dynamisk og selvstændig afklaringsvejleder pr. 1. april 2019 på 37 timer

 

Du skal have en ligeværdig samarbejdsform, være omstillingsparat, fleksibel og har gode kommunikationsevner. Center for Job og Oplevelses afklaringstilbud er målrettet Jobcentrets borgere, fra henholdsvis sygedagpenge, fleksjob og aktivitetsparate borgere.

Du kommer til at have et tæt dagligt samarbejde med din kollega, som også er ansat som afklaringsvejleder. I vil sammen, varetage arbejdsopgaver tilknyttet afklaringsenheden på Center for Job og Oplevelse, hvor der er 16 borgere i afklaringsforløb ad gangen. Jobbet kræver stor selvstændighed og du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at holde overblik, samt kunne arbejde med mange forskelligartede opgaver. Udover det daglige samarbejde med din afklaringsvejlederkollega og borgerne i afklaringsforløb, vil du få en stor kreds af kolleger bestående af bl.a. pædagoger, håndværkere, grafiker, køkkenfaglige mv.

Et jobafklaringsforløb strækker sig som udgangspunkt over 13 uger – det er individuelt for den enkelte borger og aftales i samarbejde med sagsbehandleren. Forløbet skal bruges til at få afklaret borgerens funktionsniveau og arbejdsevne i forhold til, at kunne varetage et arbejde. Center for Job og Oplevelses tilbud dækker en bred vifte af forskellige beskæftigelsesformer og arbejdspladser, hvilket gør det muligt at vælge et tilbud, som giver mening for borgeren.

Som afklaringsvejleder vil du endvidere have et tæt samarbejde med borgere, jobcentre, arbejdsgivere samt øvrige relevante samarbejdspartnere, som for eksempel mentorer eller lignende.
 

Eksempler på arbejdsopgaver i hverdagen:

 • Planlægning og afholdelse af møder
 • Løbende opfølgning på borgerforløb
 • Samarbejde med arbejdsgivere på forskellige arbejdspladser
 • Løbende skriftlig dokumentation
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation med diverse samarbejdspartnere
 • Relations- og motivationsarbejde
 • Vurdering af ressourcer og skånebehov
 • Udarbejdelse af slutevalueringsrapporter

Vores forventninger til en kommende kollega:

 • Du har enten en uddannelse som ergoterapeut, pædagog eller socialrådgiver
 • Vi lægger vægt på, at du har solid erfaring med at arbejde med borgere, som har komplekse problemstillinger
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fagprogrammet ”Nexus” samt arbejdet inden for beskæftigelsesområdet, men det er ikke et krav
 • Du har erfaring med dokumentation – og er god til at formulere dig både på skrift og i tale
 • Du har erfaring med rådgivning og vejledning
 • At du har fokus på borgerens ressourcer – samt er god til at reflektere og observere
 • At du kan arbejde motivationsskabende og progressionsfremmende
 • At du kan trives i en hverdag præget af omskiftelighed og deadlines
 • At du har erfaring, interesse og flair for at arbejde med socialfaglige problematikker
 • At du besidder personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner
 • At du arbejder systematisk, målrettet og helhedsorienteret

Vi tilbyder:

En travl og spændende dagligdag med indflydelse, ansvar og variation. En ambitiøs arbejdsplads, som ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at borgerne hver især biddrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner. Engagerede, nytænkende og kreative kolleger, samt et afvekslende og selvstændigt job, med brede kontaktflader internt og eksternt.

Din base vil være ved Nyruphus på Kongevejen 270, 3060 Espergærde. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har egen bil til rådighed, da der må påregnes daglig kørsel mellem Center for Job og Oplevelses forskellige matrikler, jobcentret samt eksterne virksomheder. Kørselsgodtgørelse efter højeste takst. Løn efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.

Yderligere information om stillingen fås hos:

Funktionsleder Ricko Ginnerup på 4928 4802.

Ansøgningsfrist den 10. februar 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 20. februar 2019. Stillingen kan kun søges via Job Net eller Helsingør Kommunes hjemmeside.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.