Hjem > Bliv kunde hos Lån & Spar - med fordele!

Bliv kunde hos Lån & Spar - med fordele!

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis. Ergoterapeutforeningen er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Fordele som privatkunde i Lån & Spar

Du får 5% i rente på din lønkonto

I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 5% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

Lån & Spar er ejet af bl.a. Ergoterapeutforeningen. Er du medlem, ejer du os. Derfor får du bl.a. Danmarks bedste lønkonto med hele 5 % i rente.

For at få 5 % i rente på din lønkonto skal du være medlem af Ergoterapeutforeningen og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1,5 %. Derefter er renten 2,5 % på resten. Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.

Læs om Danmarks bedste lønkonto på lsb.dk under fordele

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Billigt billån til elbiler og plug-in hybridbiler

Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får f.eks. en variabel rente, som er lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 % i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 %.

Kort sagt får du som medlem af Ergoterapeutforeningen bedre vilkår på dit billån end Lån & Spars almindelige kunder. Vil du gøre brug af det billige billån for medlemmer, er det en forudsætning, at du samler din økonomi i Lån & Spar.

Se, hvad det koster på lsb.dk under lån til elbil

Fordele som selvstændig

Er du selvstændig eller i gang med at starte din egen virksomhed, så har du adgang til særligt gode fordele i Lån & Spar Bank. Som medlem af Ergoterapeutforeningen får du særligt gode fordele i Lån & Spar. Det skyldes, at Ergoterapeutforeningen sammen med over 50 andre fagforeninger er med til at eje Lån & Spar. Og det giver dig klare fordele – naturligvis.

Som selvstændig i Lån & Spar får du:

I Lån & Spar får du:

 • Nogle af markedets laveste renter og gebyrer
 • Kort beslutningsproces
 • Fleksibilitet og individuelle løsninger
 • En personlig rådgiver med specialiseret viden om din branche
 • Gratis netbank
 • Gratis Visa/Dankort og Mastercard
 • Danmarks højeste rente på lønkontoen

Vælg en bank, der forstår dig og din branche

Ergoterapeutforeningen og Lån & Spar har et langt og godt samarbejde bag sig. Og det kommer dig til gode. Når du bliver erhvervskunde i Lån & Spar, får du nemlig en erhvervsrådgiver, der taler dit fagsprog og forstår dig. I Lån & Spar har de nemlig rådgivere, der er særligt specialiserede inden for din branche. Det gør det lettere, hvis du vil tale finansiering af fx lokaler og drift, pension eller forsikring. Uanset hvad, kan du være sikker på, at din rådgiver i Lån & Spar er let at få fat i, god til at forstå og hurtig til at få dine ønsker realiseret.

Sådan får du LSB Business i Lån & Spar

For at få LSB Business skal du:

 • Være medlem af Ergoterapeutforeningen
 • Samle hele din økonomi i Lån & Spar – også din privatøkonomi
 • Have en virksomhed inden for din fagbranche

Er I to om at eje virksomheden, skal I begge være medlem af Ergoterapeutforeningen og have samlet jeres privatøkonomi hos Lån & Spar.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om fordelene ved at blive erhvervskunde i Lån & Spar? Så ring på 3378 2388 – det er gratis og helt uforpligtende.

Fordele som studerende

Få studiekonto i den bank, du selv ejer

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5 % i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste.

Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs om dine muligheder på lsb.dk under studiekonto

Betingelser for studiekonto

 • Du er medlem af Ergoterapeutforeningen.
 • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar.
 • Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
 • Du får 5 % i rente på de første 20.000 kr. derefter 1,5 %.
 • Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt.
 • Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
 • Alle rentesatser er variable og gældende pr. 27. november 2023.

 

Det med småt

For at få Danmarks bedste studiekonto skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Ergoterapeutforeningen. Du får 4% i rente på de første 20.000 kr. – derefter 0,5%. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse. Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 687,50 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,61%, ÅOP 5,61%. Efter tre måneder skylder du 50.687,50 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 7. november 2022.

Sidst opdateret
10.11.2023