Hjem > Arbejdsmiljørepræsentant > Meddel valg eller ophør som AMR

Meddel valg eller ophør som AMR

Når du er blevet valgt eller stopper som AMR, skal du meddele det til din arbejdsgiver og til Etf med det samme. Læs om hvorfor og hvordan. NB: Der kan i øjeblikket forventes længere behandlingstid for an- og afmeldelse.

Meddel valg/genvalg som AMR til din arbejdsgiver og ETF

Når du er blevet valgt som AMR, skal valget meddeles til din arbejdsgiver med det samme. En af de væsentligste grunde til, at dit valg skal anmeldes, er, at du som AMR er omfattet af TR-beskyttelse. Denne beskyttelse indtræder fra det tidspunkt, hvor din arbejdsgiver bliver bekendt med valget, uanset om du først indtræder i hvervet senere. (Læs mere om TR-beskyttelsen på denne side)

ETF anbefaler, at du meddeler valget til ETF’s sekretariat via denne blanket. Herefter anmelder vi det til arbejdsgiveren. På den måde er du sikret, at anmeldelsen er sket korrekt. Du vil desuden blive registreret, som AMR i Etf og modtage information og tilbud fra foreningen, som vi har målrettet foreningens arbejdsmiljørepræsentanter for at styrke jer i jeres funktion. 

Du kan dog også selv vælge at anmelde det til arbejdsgiveren. Hvis du selv anmelder det, så er det vigtigt, at du gemmer skriftlig dokumentation for anmeldelsen. Skulle der opstå tvivl eller tvistigheder omkring din status som AMR, så er det helt afgørende, at der kan fremvises skriftlig dokumentation for anmeldelse. 

Meddel ophør som AMR

Når du stopper som AMR skal du udfylde afmeldelsesformularen. Udfyld venligst alle felter.

Når Etf modtager din afmeldelsesformular:

  • står du ikke længere registreret som AMR i medlemssystemet
  • modtager du ikke længere mails og nyheder, du har fået tilsendt som AMR

Tak for din indsats i den tid du har været AMR!

Sidst opdateret
19.09.2023