Hjem > Arbejdsmiljø-repræsentant

Arbejdsmiljø-repræsentant

Her på AMR-siden finder du blandt andet guides om AMR’s pligter, opgaver og vilkår, om valg af AMR, og om hvad Etf tilbyder af kompetenceudvikling til AMR.

Seneste nyheder

26. august 2022
Der er stadig pladser til vores brandspændende regionale AMR-møder i efteråret. Vi har besluttet at udvide tilmeldingsfristen til den 31. august, så kom og få inspiration til dit arbejdsmiljøarbejde på en af de fem møder, som Ergoterapeutforeningen afholder i samarbejde med Danske Fysioterapeuter i september måned 2022.
20. juni 2022
SPARK har netop forlænget tidsfristen for deltagelse til den 17. august 2022. Hvis I har udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres, så har I, som kommunal arbejdsplads, nu mulighed for at deltage i et netværk med andre kommunale arbejdspladser om netop det tema. Netværket vil drevet og faciliteret af SPARK, hvor I får mulighed for at dele erfaringer og viden om, hvordan I bedst kan håndtere udfordringer med stor arbejdsmængde og tidspres.
8. marts 2022
​Den nye treparts-aftale mod seksuel chikane er et vigtigt skridt for mere ligeværd og anstændighed på arbejdsmarkedet. Aftalen vækker glæder hos Ergoterapeutforeningen.