Hjem > Aktuelt > Nyheder > Webinar: Prisberegner

Webinar: Prisberegner

25. februar 2021
D. 22. marts kl. 17.00- 18.00 afholder Ergoterapeutforeningen et webinar for medlemmer af KPPE.

Prisberegneren er lige nu på vej til testpanelet, som består af 7 medlemmer af KPPE, som har meldt sig til at teste, så vi kan kvalitetssikre prisberegneren, inden webinaret.

Formålet med prisberegneren, som er et økonomisk beregningsredskab, er at være et hjælperedskab til at beregne en gennemsnitlig timepris, ud fra ønsket årsindtægt, og virksomhedens udgifter.

Timeprisberegneren er særlig anvendelig for kommende og nye praktiserende ergoterapeuter, og hjælper til at huske alle udgifter ved at drive selvstændig virksomhed.

På webinaret præsenteres timeprisberegneren ved Direktør Lars Møller, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende bliver præsentationen tilgængelig på KPPEs hjemmeside, ligesom prisberegneren kan hentes her.

Tilmelding senest d. 22. marts kl. 12.00.

Når du har tilmeldt dig sender Etf en kalenderinvitation med link til Teams. Log venligst på allerede 16.50, så vi er klar til at starte kl. 17.00

Udvikling af timeprisberegneren er besluttet på strategiworkshop med KPPE i august 2020, som en del af indsatsen ” Lige adgang” fra REP 2020.