Hjem > Aktuelt > Nyheder > Webinar: Kom godt i gang med redigering af din profil på findergoterapeut.dk

Webinar: Kom godt i gang med redigering af din profil på findergoterapeut.dk

5. november 2020
Tidligere på året lancerede vi den nye version af www.findergoterapeut.dk. I den forbindelse åbnede vi op for, at alle privatpraktiserende ergoterapeuter, med en profil på den nye side, selv kunne redigere og vedligeholde deres profiler. For at du får mest muligt ud af den nye mulighed, udbyder vi nu et webinar.

Hvem henvender webinaret sig til:

Webinaret er både målrettet dig, der endnu ikke har ændret din profil på www.findergoterapeut.dk, og dig der er godt i gang, men bare har brug for lidt tips og tricks til at komme videre med din profil. Er du bare nysgerrig på den nye version af www.findergoterapeut.dk, kan du selvfølgelig også melde dig til. Alle er velkomne.

Tid og sted:

Webinaret afholdes onsdag d. 25. november fra kl. 16:00-18:00. Webinaret afholdes på Microsoft Teams. Husk at møde op en halv time før mødet begynder - altså kl. 15:30, så vi lige kan teste at alt teknik virker.

Program for webinaret:

Webinaret er opdelt i to afdelinger. Fra 16:00-16:30 gennemgås:

Vi gør opmærksom på, at den første del af webinaret bliver optaget og vil blive sendt ud til alle privatpraktiserende som en videoguide. Det vil kun være underviseren der deltager på videoen.

Fra kl. 16:30 til kl. 18:00 vil der blive mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp til lige nøjagtig det problem, som du måske sidder med.

Underviseren på webinaret er webredaktør Sebastian Feirup, der også har stået for projektet omkring den nye version af www.findergoterapeut.dk, så han kender den nye side ud og ind.

Sådan tilmelder du dig:

Ønsker du at deltage på webinaret skal du blot skrive en mail til: slf@etf.dk, så vil du blive inviteret til webinaret i din kalender, og det eneste du så skal gøre for at deltage - er at klikke på linket i kalenderen.

Det er vigtigt at du har installeret Microsoft Teams, da vi afholder webinaret på den platform. Der følger en vejledning med i invitationen. Brug venligst denne i god tid inden webinaret. Har du brug for hjælp til at installere og bruge Microsoft Teams så skriv eller ring til Sebastian Feirup på tlf.: 53 58 42 86 eller e-mail: slf@etf.dk.