Hjem > Aktuelt > Nyheder > Webinar: Autentisk, nærværende ledelse

Webinar: Autentisk, nærværende ledelse

11. oktober 2021
Savner du at have dig selv helt med i dit lederskab? Der stilles mange forventninger til dig som leder. Ofte kan du stå i et krydspres af mange modsatrettede krav og, der skal træffes svære beslutninger i dilemmafyldte situationer. Deltag i webinar om den autentiske nærværende ledelse.

 

Hverdagen er travl, og du når måske ikke at være nærværende overfor dig selv, andre og opgaverne. Det er vigtigt at kunne være sig selv, så man er troværdig i sin ageren. Det handler dog ikke kun om din egen autenticitet. Det er i kombination med dit nærvær og din empati, at du kan skabe en mærkbar forskel.

På webinaret får du:

  • Forståelse for autentisk gennemslagskraft
  • Metoder til hvordan du kan gøre en personlig forskel i dit ledelsesrum
  • Værktøjer til at håndtere krydspres, dilemmaer og til at træffe beslutninger, hvor du kan have dig selv med og kunne stå inde for dine valg

Redskaber til at blive en autentisk og nærværende leder

Webinaret er interaktivt med en vekselvirkning mellem oplæg fra underviser, mulighed for spørgsmål og dialogøvelser i mindre grupper i virtuelle grupperum.

Oplægsholder

Eva Holm Hertel, som er uddannet fysioterapeut og har de sidste fem år arbejdet som konsulent og underviser indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation.

Eva Holm Hertel er forfatter til bogen ”Autentisk nærværende ledelse”, som udkom medio september. Hun har selv praktiseret autentisk nærværende ledelse som personaleleder gennem 14 år, har interviewet ledere og medarbejdere om emnet og skrevet speciale om det.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: Autentisk nærværende ledelse

Tilmeldingsfrist

Der er tilmeldingsfrist den 31.10.21. og et begrænset antal pladser.

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Webinaret udbydes i samarbejde med Kost og Ernæringsforbundet og Jordemoderforeningen.