Hjem > Aktuelt > Nyheder > Webinar: Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?

Webinar: Arbejdsmiljø i en coronatid – hvad har vi lært?

14. april 2021
Den 27. maj inviterer Akademikerne og de andre organisationer i Arbejdsmiljørådet til webinaret Arbejdsmiljø i en corona tid – hvad har vi lært? Webinaret henvender sig til AMR, TR og leder.
Foto: Colourbox

Vær med når vi ser på, hvad Coronapandemien har betydet for arbejdsmiljøet på landets arbejdspladser – og for dem, der har arbejdet hjemmefra. Vi kigger bl.a. på, hvilke løsninger, nye samarbejdsformer og erfaringer med forebyggelse, der er opstået under Coronapandemien. Oplev bl.a.:

  • Videoreportager fra forskellige brancher, som alle har gode eksempler på arbejdsmiljøinitiativer, som er opstået i følge af coronapandemien
  • To forskere – Malene Friis Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Kristen Nabe-Nielsen fra Københavns Universitet – vil undervejs reflektere over de erfaringer, arbejdspladserne har opnået. og hvordan de kan komme andre til gode i en ’post coronatid’
  • Nynne Bjerre Christensen som moderator og vært

Hvis tidspunktet ligger i din arbejdstid, så husk at aftale med din leder, at du kan deltage i webinaret. Etf yder ikke lønrefusion. Vi anbefaler, at du ser webinaret sammen din leder og din AMR, så I har mulighed for at tage det med i jeres drøftelser i TRIO-samarbejdet og i MED/SU.

  • Læs mere og tilmeld dig her

Nyheder