Hjem > Aktuelt > Nyheder > Vil du være leder?

Vil du være leder?

25. marts 2019
Trives du med at gå foran, at få ting til at ske, at opnå resultater sammen med - eller via andre mennesker ? Vil du gerne være med til, at påvirke og udvikle det, som bla. ergoterapeuter hver dag arbejder på at opnå i samarbejde med borgere, patienter, brugere, men ud fra et ledelsesperspektiv? Så er det måske noget for dig, at blive leder? Deltag i før-leder-forløb og bliv afklaret.

Du udøver måske i forvejen det, man populært kalder "uformel ledelse"? Det gør mange ergoterapeuter i funktioner som f.eks: Koordinator, tovholder, udviklingsterapeut, projektmedarbejder/projektleder, klinisk underviser mv. , hvor du har (med)ansvar for, at opgaver koordineres, løses, udvikles og når i mål til tiden. - Så kunne det måske være noget for dig at blive leder?

Hvis du går og overvejer det, har du mulighed for at deltage i Ergoterapeutforeningens før-lederforløb 2019.

Forløbet indledes med tilbud om at få en personprofil-analyse, hvor du med udgangspunkt i analysen tilbydes en times individuel samtale med chefkonsulent Karin Rasmussen. Her kigger vi på, hvad du bedst trives med - og hvad der er din foretrukne adfærd rent arbejdsmæssigt? Og hvordan det kan harmonere med at blive leder?

Her efter er der to workshops af en dags varighed, med ca. ½ års mellemrum, som afholdes i Odense.

Forløbet er primært et afklaringsforløb.

Det er gratis at deltage, men vi dækker ikke tabt arbejdsfortjeneste eller transportudgifter. OBS: Der er tilmeldingsfrist den 28. april 2019.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karin Rasmussen på kr@etf.dk