Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG TIL HB I REGION ØST: STEM på din kandidat

VALG TIL HB I REGION ØST: STEM på din kandidat

12. marts 2018
Fristen for at stille op til HB-valg for regionsmedlemmer i Ergoterapeutforeningen er udløbet. Der er kampvalg til HB-posten i Region Øst, da to kandidater, Rikke Uldum Abrahamsen og Margrethe Boel Stendys begge har meldt deres kandidatur. Det er kun medlemmer i Etf’s Region Øst, der kan stemme til valget.

Alle medlemmer i region Øst modtager den 12. marts en mail med om urafstemningen, der udelukkende foregår elektronisk gennem mit.etf.dk

Med opstillingsfristens udløb er valgkampen officielt i gang. Kandidaterne vil i den kommende periode føre deres valgkamp, sådan som de hver især ønsker at føre den.

Begge HB-kandidater har naturligvis deres bud på, hvad man kan forvente som medlem med dem som regionsmedlem i Etf’s hovedbestyrelse. Du kan læse interviews, opstillingsgrundlag, se hvem der er stillere for kandidaterne på valgsiden, som du finder her.

Om valghandlingen

Det er muligt at stemme på din kandidat fra den 12. marts frem til den 31. marts kl. 23:59. Som medlem af Region Øst modtager du et elektronisk valgkort på den mailadresse, du har registreret i medlemssystemet.

Resultatet offentliggøres den 1. april 2018.

Naturligvis opfordrer Etf alle medlemmer i Region Øst til at benytte deres ret til at stemme. Det er en vigtig opgave at tage stilling til, hvem der er regionens repræsentanter i hovedbestyrelsen.