Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2023: Tanja Dalgaard stiller op til HB

VALG 2023: Tanja Dalgaard stiller op til HB

8. februar 2023
Tanja Dalgaard har meldt sit kandidatur til Ergoterapeutforeningens hovedbestyrelse, hvor hun gerne vil præge og udvikle foreningen, så den fortsat er det naturlige valg af fag- og professionsforening for ergoterapeuter.

 

For Tanja Dalgaard, der er ergoterapeut og FTR i Sundhed & Omsorg, Aarhus Kommune, har med sin beslutning om at stille op til en post i ETF’s hovedbestyrelse en ambition om at bringe sin brede faglighed og indsigt i medlemmernes vilkår og rammer i spil i det politiske virke.

- Jeg er optaget af, hvordan vi skaber og fastholder sunde og bæredygtige arbejdspladser for ergoterapeuter gennem hele arbejdslivet. Både for de nyuddannede, der kommer ud på arbejdsmarkedet, og skal finde deres rolle og identitet, for ergoterapeuter midt i arbejdslivet, der måske har udfordringer med at få arbejds- og familieliv til at hænge sammen, men samtidig også for ergoterapeuterne i slutningen af arbejdslivet, hvis erfaring og viden, vi gerne vil fastholde i årene frem, siger Tanja Dalgaard.

Tanja Dalgaard har samtidig fokus på, hvordan faget udvikles og diversiteten understøttes blandt andet gennem konkrete initiativer som temadage, faglige selskaber mv., men også ved at lytte til medlemmernes ønsker og behov.

- Jeg vil naturligvis bidrage med al min viden fra praksis og mit hverv som FTR og sætte den i spil i hovedbestyrelsen, hvis jeg bliver valgt. På den måde vil jeg arbejde til gavn for medlemmerne og med respekt for de forskelligheder vores fag rummer, så vi har et attraktivt fag både nu og i fremtiden.

Læs mere om Tanja Dalgaards kandidatur her:

Find alt om de politiske valg i ETF her