Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2023: Rikke Uldum Abrahamsen genopstiller som regionsformand i Øst

VALG 2023: Rikke Uldum Abrahamsen genopstiller som regionsformand i Øst

3. februar 2023
Nuværende regionsformand i ETF’s region Øst, Rikke Uldum Abrahamsen, har meldt, at hun genopstiller til posten som for regionsformand. Hun ønsker fortsat at være med til at udvikle de vilkår, som medlemmerne har og ser det som et privilegie.
Foto: Martin Bubandt

For Rikke Uldum Abrahamsen er det vigtigt, at der er sammenhæng mellem det medlemmerne oplever i praksis og det, som Ergoterapeutforeningen - og dermed regionen - arbejder for.

- Min ambition er forsat, at regionen Region Øst er bindeleddet mellem arbejdspladserne og ETF. Og jeg vil stadig arbejde for, at medlemmerne oplever, at de lokale indsatser og arrangementer i Region Øst er relevante og understøtter deres  ”ergo-hverdag”. Det mener jeg er vigtigt.

Den siddende regionsformand har ud over sit fokus på sammenhængskraften også fokus på de studerende og kommende kolleger.

- I de kommende år bliver der rift om de unge. De kommende årgange er små, og der er en kæmpe efterspørgsel på arbejdskraft overalt på arbejdsmarked. Derfor er indsatsen for at rekruttere studerende til ergoterapeutuddannelserne mere aktuel end nogensinde, og jeg prioriterer at komme ud og møde de unge, der går på ungdomsuddannelserne. Det gør jeg for at udbrede viden om ergoterapifaget- og uddannelsen og for at ETF opleves relevant og imødekommende over for vores kommende kollegaer,  siger Rikke Uldum Abrahamsen. 

Læs mere om Rikke Uldum Abrahamsens kandidatur her:

Find alt om de politiske valg i ETF her