Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2020: Valgmøder er aflyst, men du kan stadig stille spørgsmål til kandidaterne

VALG 2020: Valgmøder er aflyst, men du kan stadig stille spørgsmål til kandidaterne

13. marts 2020
Coronavirusen har for alvor gjort sit indtog i Danmark, og intet er som det plejer - heller ikke de politiske valg. Vi har i samråd med kandidaterne, der skal i kampvalg til henholdsvis næstformandsposten og regionsformandsposten i Midt/Nord besluttet at lave et corona-sikkert valg og dermed aflyse valgmøderne.

Men det betyder selvfølgelig ikke at vi aflyser medlemsdemokratiet. Du får stadig mulighed for at høre fra kandidaterne og for at stille dem spørgsmål.

I stedet for valgmøderne åbner vi nemlig op for, at alle Ergoterapeutforeningens medlemmer kan sende spørgsmål til kandidaterne på etf@etf.dk.

Deadline for indsendelse af spørgsmål er 20. marts.

Når vi har modtaget alle spørgsmålene, sender vi dem til kandidaterne, og de får så 24 timer til at svare på spørgsmålene. Alle svarene vil derefter blive lagt op på Etf’s hjemmeside, og sendt ud til alle medlemmer på foreningens kommunikationsplatforme.

På den måde sikrer vi, at alle Etf’s medlemmer får mulighed for at høre fra kandidaterne og finde ud af, hvad de hver især står for.

Sådan stiller du spørgsmål til kandidaterne til næstformandsvalget og regionformandsvalget i Midt/Nord

For at stille dit spørgsmål til kandidaterne skal du som skrevet sende en mail til etf@etf.dk. I mailen skal du skrive:

  • Emnefelt i e-mailen: Spørgsmål til (navn på den kandidat, som du ønsker at stille spørgsmål til)
  • Indhold: I indholdsfeltet kan du så skrive dit spørgsmål.

Har du spørgsmål til hvordan du stiller spørgsmål til kandidaterne, så kontakt Sebastian Feirup på 53 58 42 86 eller slf@etf.dk.