Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2020: STEM på din kandidat

VALG 2020: STEM på din kandidat

13. marts 2020
Du kan nu stemme på din kandidat til de tre kampvalg til politiske poster i Ergoterapeutforeningen. HUSK at stemme inden den 31. marts 2020 kl. 12.00

Som stemmeberettiget medlem af Ergoterapeutforeningen kan du nu deltage i 3 politiske valg til posterne som næstformand, regionsformand i Midt-Nord (hvis du er medlem i region Midt-Nord) samt 4 poster i Etf’s hovedbestyrelse. Der er nemlig åbent for urafstemningen til alle 3 valg på mit.etf.dk, hvorfra valgene foregår.

Du har allerede nu modtaget en mail om valgene, og hvordan du stemmer på den mailadresse, du har registreret på mit.etf.dk.

Læs mere om kandidaterne, der er på kampvalg til posterne, og om hvordan du stemmer her

HUSK at stemme inden den 31. marts 2020, kl. 12.00.

STEM via mit.etf.dk

De 5 lette trin
For at stemme skal du logge ind på mit.etf.dk med dit NemID. Efter du er logget ind, har du mulighed for at klikke dig ind til afstemningen.

  1. Brug dit NemID til, at logge ind på https://mit.etf.dk
  2. Vælg det valg, du ønsker at afgive stemme til
  3. For at stemme skal du klikke på en af de valgmulighederne i de forskellige valg
  4. Klik på ”Afgiv stemme”.
  5. Efter du har afgivet din stemme, skal du angive din valgkode, der passer til det valg, du ønsker at afgive din stemme til.

HUSK at stemme inden den 31. marts 2020, kl. 12.00.

Problemer med at stemme?
Oplever du problemer med at afgive din stemme, kan du skrive til medlem@etf.dk. Skriv dit medlemsnummer, dit fulde navn i mailen samt en kort beskrivelse af problemet.

Pr. telefon skal du ringe på Etfs hovednummer 88 82 62 70 og taste "3" for medlemsadministration og bogholderi, og derefter "1" for medlemsadministrationen.

  • Læs mere om, hvordan du kan stille spørgsmål til kandidaterne her.