Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2020: Rikke Uldum Abrahamsen stiller op som regionsformand i Region Øst

VALG 2020: Rikke Uldum Abrahamsen stiller op som regionsformand i Region Øst

20. februar 2020
Rikke Uldum Abrahamsen har meldt, at hun stiller om som regionsformand i Region Øst. Det gør hun med erfaringen fra næstformandsposten i regionsbestyrelsen, en åben tilgang til regionsmedlemmerne og et ønske om samarbejde.

For Rikke Uldum Abrahamsen er det faglige fællesskab helt centralt.

- For mig er det at være ergoterapeut uløseligt forbundet med Ergoterapeutforeningen. Ergoterapeutforeningen er det fællesskab, hvor ergoterapeuter finder støtte og viden om faglige spørgsmål, vores ansættelsesforhold samt aktuelle samfundsmæssige tendenser og udviklinger.

Netop fællesskabstanken vil Rikke Uldum Abrahamsen tage med sig i sit virke som regionsformands, hvis hun bliver valgt. Også ønsket om faglig udvikling står højt på kandidatens to-do liste

- Jeg har en vision om, at de medlemsarrangementer, vi udbyder i Region øst, har et klart fagligt og fagpolitisk sigte. Som regionsformand har jeg et ønske om at samarbejde med de faglige fora om at udvikle sådanne medlemsarrangementer, men også at indgå i samarbejde med andre organisationer, hvor dette giver mening i forhold til den praksis, medlemmerne står i til hverdag.

Du kan læse mere om Rikke Uldum Abrahamsens kandidatur her: