Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2020: Politiske valg i Etf

VALG 2020: Politiske valg i Etf

27. januar 2020
Både formandsposten, næstformandsposten (ekstraordinært valg) de tre regionsformandsposter samt fire HB-poster er på valg i foråret 2020. Her kan du læse om de forskellige politiske valg, om muligheden for at melde dit kandidatur, og hvad det kræver at være politikere i en fag- og professionsforening som Ergoterapeutforeningen.

Fra den 27. januar til den 1. marts kl. 12:00 har du mulighed for at melde dit kandidatur til en af de politiske poster, som er på valg i Ergoterapeutforeningen.

Alle aktive medlemmer kan opstille, og ved kampvalg foregår ved urafstemning blandt medlemmerne. I så fald vil urafstemningsperioden løbe fra den 13. marts kl. 12:00 til den 31. marts kl. 12:00.

Som kandidat skal du 

  • Udfylde en opstillingsblanket - det kan du gøre her
  • Indsamle mindst 10 stillere (En stiller er i dette tilfælde et medlem, der tilkendegiver sin opbakning til en opstillet kandidat. Det er muligt at være stiller for flere kandidater) Det er muligt at være stiller ved at udfylde en elektronisk stillerblanket
  • Udforme et valgoplæg - og indsende det sammen med et CV (gerne m farvefoto) til Etf til etf@etf.dk, så det er fremme senest den 1. marts 2020 kl. 12.00.

Etf.dk vil løbende opdateres med nyt om valget og den eventuelle urafstemning, der kun gennemføres, hvis der er flere kandidater til posterne, og der derfor er kampvalg.