Hjem > Aktuelt > Nyheder > Valg 2020: Maj Britt Middelhede Olsen stiller op som regionsformand i Midt-Nord

Valg 2020: Maj Britt Middelhede Olsen stiller op som regionsformand i Midt-Nord

7. februar 2020
Maj Britt Middelhede Olsen har meldt sit kandidatur til valget som regionsformand i Etf’s region Midt-Nord. Maj Britt er i dag ansat som ergoterapeut på Regionshospitalet Viborg.

Sammenhængskraften i det fagpolitiske arbejde er en af Maj Britt Middelhede Olsens mærkesager, og blandt andet derfor stiller hun op som regionsformand.

- Jeg har i en årrække været politisk aktiv i Ergoterapeutforeningen som medlem af regionsbestyrelsen i Midt-Nord, Hovedbestyrelsen og som valgt TR på min arbejdsplads. Mit engagement er, mere end noget andet, præget af, at jeg ønsker at skabe sammenhæng fra den enkelte ergoterapeut, til regionsformand, til formand og hovedbestyrelse, så der kan træffes strategiske og vigtige beslutninger med udgangspunkt i din dagligdag.

Maj Britt Middelhede Olsen ser et stort potentiale i den fortsatte faglige udvikling, og hendes kandidatur bygger b.la på et ønske om at der skabes bedre vilkår for at videreuddanne, kompetenceudvikle og specialisere sig.

- Den faglige udvikling for ergoterapeuter ligger mig meget på sinde. Jeg synes det er vigtigt, at vi som fagpersoner har et solidt fagligt udgangspunkt, og at vi har muligheden for at videreuddanne, kompetenceudvikle og specialisere os. Vi kan lære meget af hinanden, og vi har allerede flere faglige selskaber og netværk, hvor der deles viden og faget udvikles. Jeg ser dog fortsat et udviklingspotentiale og mener derfor vi kan blive bedre til at dele de gode erfaringer, på tværs af sektorer og landsdele, til gavn for borgerne.

Du kan læse mere om Maj Britt Middelhede Olsens kandidatur her: