Hjem > Aktuelt > Nyheder > Valg 2020: Kristina Frank Kristiansen stiller op som regionsformand i Midt-Nord

Valg 2020: Kristina Frank Kristiansen stiller op som regionsformand i Midt-Nord

3. februar 2020
Kristina Frank Kristiansen har meldt sit kandidatur til valget som regionsformand i Etf’s region Midt-Nord. Kristina er i dag ansat som klinisk underviser på Psykiatri Klinik Nord i Brønderslev.

Kristina Frank Kristiansen har en ambition om at gøre en forskel på fagpolitisk niveau og blandt andet derfor stiller hun op som regionsformand.

- Jeg har været fagpolitisk aktiv stort set siden uddannelsestiden. Jeg er medlem af Regionsbestyrelsen i Region Midt/Nord, suppleant til Hovedbestyrelsen, medlem i bestyrelsen for Klubben af Kliniske Undervisere, hvor jeg har været formand i 12 år. Jeg bliver gennem det politiske arbejde motiveret af den direkte indflydelse på praksis. Jeg engagerer mig meget og ved af erfaring, at det nytter at blande sig i debatten og gøre sin indflydelse gældende, siger Kristina Frank Kristiansen.

Hun peger i sit opstillingsgrundlag samtidig på en del af de udfordringer, som sundhedsområdet har i disse år og også på de kommende OK21-forhandlinger som emner, hun finder energi i at arbejde med. Men Kristina Frank Kristiansen er også bevidst om, at jobbet som regionsformand kræver samarbejde med praksis og regionsbestyrelsen.

- Mødet mellem ergoterapeuter er udviklende, hvilket er en prioritet for mig, da vi som faggruppe har brug for debat og sparring omkring vores faglighed. Jeg ser regionsbestyrelsen som en vigtig medspiller på dette område, siger Kristina Frank Kristiansen og afslutter:  - Som regionsformand er det ét af mine mål at have fokus på ergoterapeuters gode arbejdsliv.

Du kan læse mere om Kristina Frank Kristiansens kandidatur her: