Hjem > Aktuelt > Nyheder > VALG 2018: Hvem er valgt, og hvem skal i kampvalg

VALG 2018: Hvem er valgt, og hvem skal i kampvalg

1. marts 2018
Her kan du se, hvem der er valgt til Etf's Hovedbestyrelse i regionerne, hvem der skal i kampvalg, og hvem der valgt ved fredsvalg.

Valg til HB i regionerne

Den 1. marts kl. 12:00 udløb fristen for at stille op til Etf's hovedbestyrelse som regionsmedlem i Etf's 3 regioner.

Maj Britt Middelhede Olsen i Region Midt-Nord meldte sit kandidatur, og da der ikke var nogen modkandidater blev hun valgt til HB ved fredsvalg. Læs også nyheden "MajBritt Midelhede Olsen er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord"

Også Jørgen Johnsen Peschardt blev valgt ved fredsvalg, dog i Region Syd. Læs også nyheden "Jørgen Johnsen Peschardt er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord"

Fra Region Midt-Nord siger Etf farvel til Anne-Mette Jensen som HB-medlem, idet Anne-Mette valgte ikke at genopstille til posten.

Kampvalg i Region Øst

I Region Øst forholder det sig anderledes, da der her er kampvalg til HB-posten i regionen. Kandidaterne er henholdvis Margrethe Boel Stendys og Rikke Uldum Abrahamsen. De to skal nu i kampvalg om posten til HB. 

Fra Region Øst siger Etf farvel til Katharina Freud-Magnus som HB-medlem, idet Katharina valgte ikke at genopstille til posten.

Om valghandlingen

Valget foregår ved urafstemning blandt Region Øst's medlemmer. Valgperioden kommer til at løbe fra den 12. marts kl. 12:00 til den 31. marts kl. 23:59. Alle medlemmer i regionen modtager en mail og en sms den 12. marts med link til urafstemningen. Man modtager mail og sms på den mailadresse/mobilnummer, man har registreret sig med på mit.etf.dk. 

Lotte Lagoni fortsætter på næstformandsposten

Den 1. marts kl. 12:00 udløb også fristen for at melde sit kandidatur til næstformandsposten. Da der ikke var nogle mod-kandidater til nuværende næstformand i Etf, Lotte Lagoni, som havde meldt, at hun genopstillede, blev hun valgt ved fredsvalg.