Hjem > Aktuelt > Nyheder > TR og FTR: Sæt kryds i kalenderen 12. marts 2018

TR og FTR: Sæt kryds i kalenderen 12. marts 2018

1. februar 2018
Sundhedskartellet (SHK) planlægger at holde stormøde mandag den 12. marts 2018 om resultatet af OK18-forhandlingerne forudsat, der er indgået forlig på det kommunale og regionale område. Mødet vil blive afholdt på Hotel Tivoli i København. 

Vi udsender en mail senere om tilmelding, program mm.   

De annoncerede TR-regionsmøder på KL's område  - et i hver region - og det landsdækkende TR-møde for TR på det regionale område bliver afholdt som planlagt.   

Skal du prioritere mellem SHK-stormøde og Etf TR-regionsmøde

Har du ikke mulighed for at deltage i både SHK-stormødet og Etf's TR-regionsmøde på KL's område eller det landsdækkende TR-møde på Danske Regioners område, og er du usikker på, hvilket møde du skal prioritere, så kan beskrivelsen af indholdet af møderne måske hjælpe dig til en prioritering:

SHK's TR-stormøde vil have fokus på en præsentation af det samlede forlig for alle organisationerne i SHK. For den del af mødet, hvor organisationerne mødes med egne TR, vil Etf præsentere resultatet af både forliget på KL's område og på Danske Regioners område, ud fra et Etf-perspektiv. 

På Etf's egne TR-møder, vil du om formiddagen blive præsenteret for et af forligene. Enten forliget på KL's område eller forliget på Danske Regioners område, alt efter hvilket område du er ansat på. 

Efter frokost handler TR-mødet på det kommunale område om aktuelle, fagpolitiske emner. På det landsdækkende TR-møde på det regionale område, vil der blive afholdt tre workshop efter frokost: én for TR i somatikken, én for TR i psykiatrien og én for TR inden for det specialiserede socialområde. 

Nyheder