Hjem > Aktuelt > Nyheder > Tina Nør Langager er valgt som ny formand i Etf

Tina Nør Langager er valgt som ny formand i Etf

30. oktober 2015
Etf’s 8.500 medlemmer har fået ny landsformand. Valget faldt på 43-årige Tina Nør Langager, der kommer fra en stilling som konsulent i Etf’s sekretariat.
Ny formand
Tina Nør Langager er valgt som formand for Ergoterapeutforeningen pr. 1. december 2015. Foto: Sara Galbiati

Tina Nør Langager, der i dag er ansat som konsulent i Etf’s sekretariat, tiltræder som Gunner Gamborgs afløser som formand den 1. december 2015.

- Jeg er utrolig glad for og beæret over, at medlemmerne har valgt mig til at repræsentere vores fælles sag om at styrke ergoterapien i Danmark. Jeg vil kæmpe for, at ergoterapien udvikles, så vi bliver det naturlige valg, når der drøftes forebyggelse, genoptræning og rehabilitering. Jeg vil sammen med medlemmerne i Etf kæmpe for at skabe en moderne fagforening og arbejde for, at vi bliver kendt som en forening med en stærk sundheds- og socialansvarlig profil, siger Tina Nør Langager.

Tina Nør Langager har siden 2007 været ansat som konsulent i Etf. Senest med ansvar for lederområdet. Hun er projektleder på trainee-ordningen for nyuddannede ergoterapeuter, ligesom hun deltager i overenskomstforhandlinger og har en diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse samt en master i socialentreprenørskab.

- En stor tak skal lyde til alle for en god valgkamp, hvor vi har sat fokus på fremtidens ergoterapi og vores fællesskab. Den energi og dialog skal vi fastholde, og jeg vil sammen med de politisk valgte, hovedbestyrelsen og Etf’s medarbejdere opstille mål for det fremadrettede arbejde. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Tina Nør Langager.

Et stort tillykke lyder fra afgående landsformand Gunner Gamborg, der har stået i spidsen for Etf siden 2004: 

- Etf har nu afsluttet en levende og aktiv valgkamp, der har skabt stor medlemsinteresse. Det er godt for fællesskabet. Jeg er helt sikker på, at Tina Nør Langager og foreningens politiske og administrative partnere nu vil samle kræfterne på at forstærke og forny det momentum, der er for ergoterapi i velfærdssamfundet. Der er mange opgaver at tage fat på, og jeg er overbevist om, at Tina Nør Langager som formand vil blive en samlende og retningsgivende frontfigur, siger han.  

En valgperiode varer tre år, men da Gunner Gamborg går på pension før valgperiodens udløb, vælges Tina Nør Langager for den resterende periode frem mod den 30. april 2017, hvor det ordinære formandsvalg vil stå.

For yderligere oplysninger kontakt

Ergoterapeutforeningens direktør, Lars Møller: tlf. 5336 4924, lm@etf.dk
Formand for Ergoterapeutforeningen pr. 1. december 2015, Tina Nør Langager: tlf. 5336 4974, tnl@etf.dk